Kedi Ve Guinea Pig Birlikte Yaşar Mı?

Eymentalay
Eymentalay

14974 Puan

Merhaba. Bir guinea pig sahiplenmek istiyorum ama daha önce hiç beslemedim ve nasıl bir hayvan olduğunu bilmiyorum. Besleyen arkadaşımdan biraz bilgi aldım, internetten de araştırdım ama kafama takılan şey kedimle anlaşıp anlaşamayacağı. Sizce zamanla alışır mı? Tecrübesi olan varsa bana yardımcı olabilir mi?

4 CEVAP

Faytekin
Faytekin

11982

Valla Guinea kendi halinde kendi kafasina gore takilan bi hayvan bildigim kadariyla, o kediye bişey yapmaz tahminimce ama daha dogrusu yapamaz diye tahmin ediyorum da kediniz tabi șașkınlıkla karsilayacagi için ne tepki verir orasi muamma,ikiside yavruyken olabilirdi belki ama suan kestirmek güç gerçekten bende merak ediyorum,kediler ilginc hayvanlar neye nasıl tepki verecekleri belli olmuyor :)

GULLUKAVAK
GULLUKAVAK

2092

açıkcası bek anlaşabileceklerini sanmıyorum sonuçta kemirgen bir canlı ile kedi zor ama tabi genede bellide olmuyo bizim minnoşların ruh hali

Sudeckmkc
Sudeckmkc

13515

İkisi de yavruyken olsa belki ama kedi kasıtlı ol asa bile oyun oynarken pençe ya da dişleriyle zarar verebilir almayın derim

Eymentalay
Eymentalay

14974

Aslında kedim genelde uyumludur ama çok yalnız kalıyor işimden ve okulumdan dolayı o yüzden biraz çekindim ama bir giunea pig beslemekte istiyorum çok arada kaldım bilemiyorum ne yapacağımı :))

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1630 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79784 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR