Whiskas Junior Tam Yaş Mama

Demetcinar
Demetcinar

1967 Puan

Merhaba, arkadaşım kedilerime 8-9 paket kümes hayvanlı whiskas yavru kediler için tam yaş mama getirmiş. Geçenlerde bende 1-2 defa vermiştim zararlı oldugunu duyunca vermedim bidaha. Arkadaşım bilmeden alıp getirmiş. Bunu kullanan var mı? Ne yapayım bilemedim azda değil:( kedilerim 5 aylıklar. Mamanın resmini ekledim


14 CEVAP

minnoskoss_123
minnoskoss_123

127658

Sokak hayvanlarına verin, boşa gitmesin karın doyursun. Ama lütfen sokak hayvanları olmak dahil hiçbir hayvana market Maması almayın.

Cansumuezza
Cansumuezza

23418

bende mecbur kalınca vermiştim bi kaç kez sevmedi yememişti. arasa sırada ödül olarak verebilirsiniz bişey olmaz. birazınıda sokaktakilerle paylaşırsınız

PsLuna
PsLuna

10636

Öncelikle kendi kedinize vermeye tenezzül etmeyeceğiniz bir şeyi sokak hayvanlarına vermeyin. Ben bu görüşe çok sinirleniyorum onların ki de can. Bizimkiler evde diye çıt kırıldım onlar çok mu dayanıklı. Açlıktan ne bulursa yer muamelesi yapmayın. Tekir kediler melez ırk oldukları için oldukça dayanıklı oluyorlar. Bağılşıklık istemi güçlüyse korkmaya gerek yok. Bölerek verin yan ekti ishal vs. yapmıyorsadiğer yaş mamalar gibi düşünmeyin ama kuru mamasına ek yedirebilirsiniz. Çok arka arkaya kullanmayın.

Demetcinar
Demetcinar

1967

Bir paketini bölüp vereyim ozaman diger paketleride dışardakilere vereyim.
Teşekkür ederim.

Cansumuezza
Cansumuezza

23418

evet sürekli ve aşırı kullanmadığınız sürece hiç bişey olmaz. sokaktakilerde sevinsin sizinkilerde. ayşe neden ne koysan yer onlar gibi bişey diyorsun ? onlarda açlıktan yiyor herhalde ne yapsınlar..

yck
yck

4278

Whiskas Felix reflex quik markalı yaş mamalar kedimi ishal yapmıştı

Demetcinar
Demetcinar

1967

Ben geçen sefer kullandıgımda ishal olmadı gerçi 2 3 günde bir vermiştim sonrasında vermedim. Çok kullansaydım olurdu belkide

Gozdetemizel
Gozdetemizel

12519

Whiskasin kuru mamasinin bobrek rahatsizliklarina sebep oldugunu duymustum ancak yas mamasiyla ilgili bisey okumadim.bendede vardi verdim bisey olmadi purinayi bulana kdr.sonucta her yas mama iceriginde zararli seyler barindiriyor ve veriyoruz.

Ayse_naz_G
Ayse_naz_G

118091

ahımlasın içinde et değil et proteini var bence kullanmayın önüne koysan 24 saat yer ama iyi değil N&D yı öneriyorum kalanını sokak hayvanlarını verebilirsiniz nede bolsa ne koysan yer onlar... :)

Ayse_naz_G
Ayse_naz_G

118091

duzeltme:whiskas'ın içinde et değil...

smgbkrccc
smgbkrccc

12964

Ben çok zorda kaldığım zamanlarda veriyorum. Yani ilaç vs acil vereceksem. Benim kedim hemen ishal oluyor ve dışkısı çok kötü kokuyor, odanın 1 saat iptal yani.

Demetcinar
Demetcinar

1967

Ben dışardaki kedi köpeklere haftada 1-2 kere piliç tavuk alıp haslıyorum suyuna ekmek dograyıp tavukla karıstırıp verıyorum. Bu karısıma eklerim diye düşünmüştüm. Daha önceki verdiklerimde ishal falan olmadı allahtan dünde biraz verdim şimdiye kadar bir sorun olmadı. Olmazsa inş

batinaydogan1
batinaydogan1

117660

Benzeri durumu bende yaşadım. Sokaklar bu mamayı bulamayan kediciklerimizle dolu o yüzden çöpe atmak yerine onların açlığına az da olsa çare olmak en faydalısı :)

Demetcinar
Demetcinar

1967

Yoo asla çöpe atmam tavuklu ekmek karısımına eklerim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1477 Görüntüleme
  • 14 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80266 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR