Kedim Elimi Emiyor

basakinanc
basakinanc

1869 Puan

Merhaba, şu an 2 aylık olan bir kedim var, ben 2 hafta önce sahiplendim. Gece uyurken odama almıyorum biraz miyavlayıp kapıyı tırmalasa da 1-2 dakika içinde susup kendi haline dönüyordu. Ancak dün akşam ağlar gibi çok yüksek seslerle uzun süre miyavladı, en son kendini kapıya vurunca dayanamadım ve yanıma aldım. Boynumun altına yattı ve elimi, pijamamın yakasını emmeye başladı. Bütün gece mırlayarak, patileriyle masaj yaparak, elimi ve pijamamın yakasını emerek uyudu. Üstümden kenara almaya çalışsam da bırakmadı, sabaha kadar aynı şekilde uyudu. Annesini mi arıyor, psikolojik bir süreç mi, normal mi bunu yapması bilemedim çünkü ilk kez dün gece yaptı iki haftadır. O böyle yapınca hiç kıyamadım ve çok üzüldüm, yapabileceğim bir şey var mı, kendiliğinden geçer mi bu durum acaba?

5 CEVAP

zuhall
zuhall

10265

Umarim annesi varken ondan bukadar erken ayirmamissinizdir.
Hala bebek oldugu icin annesini ariyor tabi ki , emme icgudusu ve emerken yaptigi patileme hareketini yapiyor. Gece yalniz birakmayiniz kediler evde birinin oldugunu bilirken gece yalniz kalmayi sevmez ve insan ararlar. Ki sizinki henuz yavru..

Gamzessven
Gamzessven

21488

bana da annesinden erken ayrılmış gibi geldi. Annesiyle biraz daha kalma ihtimali yok muydu bu kadar küçük sahiplendiniz? annesi ölen bi yavruyu sahiplenenle konuşmuştum, sahibinin kulağını falan emiyordu. sanırım sizinki de annesinin sıcaklığı arıyor. İnşallah büyüdükçe geçer. Bi de odanın kapısı kapalı olunca daha çok rahatsız eder, hiç sevmiyorlar kapalı kapı. niye almıyorsunuz ki odanıza ya bence onlarla uyumak çok güzel:)

Faytekin
Faytekin

11982

Evet annesini özlüyorlar, patileme ve emme hareketi icgüdüsel olarak yetiskin kedilerde yapiyor zaman zaman,evde birisini benimserler muhtemelen o kiside sizsiniz,bi muddet yalniz birakmayin geceleri falan yaninizda yada ayni oda da dursun bence, psikolojik olarak rahat ediyorlar, yavas yavas birakip alisacaktir zamanla

Bizim çocuk geldiğinde yaklaşık 2 haftalıktı. Bir duvarın arasına sıkışıp annesi terkettiği için biz büyüttük. 6-7 aylık oldu halen elimi zaman farketmeksizin emmeye çalışır. Gece ben farketmeden emerken beni uyandırdığı olur.

basakinanc
basakinanc

1869

Evet annesinin yanından aldım ancak anne 1-2 hafta emzirmiş, ben aldığımda annesi emzirmiyordu, 3 kardeşlerdi ve diğer ikisi benim kedimden önce sahiplendirilmişti anne emzirmediği için. Geldiği günden beri eve de bize de çok kolay alışmış olması, hiç böyle bir şey yaşamaması sebebiyle ben sanırım onun henüz çok küçük bir bebek olduğunu ve anne özlemi duyabileceğini göz ardı ettim biraz. Cevaplarınız için teşekkür ederim, ona daha iyi hissettirmek için elimden geleni yapacağım.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 460 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80221 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR