Bakar Mısınız?

Cansumuezza
Cansumuezza

23418 Puan

Arkadaşlar biraz garip olacak ama sormadan edemeyeceğim. Bu konuda bir fikrim yok çünkü. burada bi iki gün evvel ilan açtım sokakta baktığım annesiz miniğim için 2.5 aylık civarı bir küçücük bir kedi. ne zaman gitsem seslensem hep arabanın altından çıkıyor korkunca vs hemen arabanın altına giriyor. arabaların altında hayata tutundu zaten.Şimdi merak ettiğim şu minik arabanın neresinde uyuyor? hiç anlamam arabalardan tek bildiğim araba çalışırsa ve kedi kaçmazsa ölümle sonuçlandığı. her neyse asol sorum şu minik geceleri neresinde uyuyor arabaların ve üşüyor mudur :( ?

4 CEVAP

Poncik2016
Poncik2016

1450

Genellikle arabanın kaputuna girerler. Nasıl veya nereden giriyorlar hiçbir fikrim yok

Cansumuezza
Cansumuezza

23418

benimde arabanın kaputu hakkındada bi fikrim yok açıkçası inşallah üşümüyordur ve çok rahatsız bi yer değildir :(

Poncik2016
Poncik2016

1450

Yani rahatlığı konusunda bişey diyemem ama sıcaktır. Ama mümkün olursa ona bir kutudan yuva falan yapın derim. Araba çalışır ve kacamazsa... Yakın bir yere kutu koyun o kendiliğinden bir süre sonra girer bence

Cansumuezza
Cansumuezza

23418

girmez,o girmek istese büyük kediler izin vermez bide mama koyduğum yerlere bile mama koymayın diye yazı asan mamalara su döken insan müsvettelerinin olduğu yere yuva koysam bir gün durmaz. Biliyorum tehlikeli hergün onu Allaha emanet edip gidiyorum başka çarem yok. çok yakalamaya çalıştık üç kişiylede uğraştık olmadı.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 376 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79876 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR