Acil!!! Ilacı Nasıl Vereceğim. Bütün Mü?

Tomriskaan
Tomriskaan

2603 Puan

Arkadaşlar acil. Kedim grip oldu ve soğuk algınlığı var. Köydeyim ilaç bulamadım diye arkadaşım bana antibiyotik gönderdi hayvanlar için. Onun kendi veterineri demiş ki günde 3 kere içecek. Ama benim kedim daha 8 aylık ve çok zayıf. Sadece hasta olduğu için değil normalde de çok az yiyen ve zayıf bünyeli. Ben ona yarım versem olur mu ???


6 CEVAP

Tomriskaan
Tomriskaan

2603

Arkadaşlar sordum. Ismini unuttum ilacin ama bütün tablet 10-12 kiloluk kedi içinmiş. Ben 4te birini vermeliymişim. Öyle yaptım. Burnunu temiz tutmami ve su icirmemi söyledi. Burnunu siliyorum pamukla ama bebeğim su kabinin yanına gidip öylece suya bakıyor. Ben de siringayla biraz icirdim. Acaba siringayla yoğurt da versem mi ?

Cldkgkcs
Cldkgkcs

17542

Geçmiş olsun. Antibiyotik tedavisi daha belirli yapılsa daha iyi olmaz mı veterineriniz en azından kullanacağınız ilacları isim olarak versin kullanımını söylesin öyle temin edin bu antibiyotiğin adı ne ? İki tane mi var ? İki taneyse tam tedavi sağlanmaz.
Bende grip bi yavruya bakıyorum şu an nerdeyse bir ay oluyor hala burnu akıyor hala hapşırıyor düzenli tedavileri yapıldığı halde. Sizde kusma falan da varsa midesini de koruyarak ilaç verilmesi gerekebilir vet. Mehmet beye danışın bence vetmate.dan

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Kesinlikle kiloya gore, onun kac kiloya kac gram verilecegi yaziyor bazi yerlerdd. Sakin butun vermeyin

ayse1310
ayse1310

116459

Yoğurt da verebilirsiniz aslında. Hem su ihtiyacı hem besin ihtiyacını karşılar biraz

milodelisi
milodelisi

11213

Kuru maması varsa ılık suyla hamur haline getirip şırınga yardımıyla verebilirsiniz. Su ve yoğurtta aynı şekilde. Su tüketimine çok çok dikkat edin.

Tomriskaan
Tomriskaan

2603

Arkadaşlar kedim can verdi. Vet dediğine göre akciğer ödemi üzerine grip de olunca kaldıramamış. Üzgünüm. Size çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için sagolun

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 547 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80239 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR