Sokak Hayvanları İçın Hangı Mama?

Merhabalar gönüllü olarak sokak hayvanlarını beslıyor tedavı ediyor ve sahıplendırıyorum. Öğrenciyim mamalara pek para veremiyorum bazı mamalar alıyordum arkadaşlarımdan bazıları yardımcı olarak başka mamalar verdıler Bende hangısı daha iyi olur diye sıze sormak danışmak istedim şimdiden çok teşekkür ederim.
Köpekler için



  • Paw Paw 15 kg Köpek Maması
    -Champıon 15 Kg Köpek Maması
    -New Dog 15 Kg Köpek Maması
    Kediler için;

  • Bestpet 15 Kg kedı maması
    -Paw Paw 15 kg kedi maması
    Bunları kullanıyordum her bırının fıyatı 50-100 Tl arasında. Bunlar pek iyi değil ama bu fiyatlara uygun bu mama daha iyi dediğiniz önerebileceğiniz varsa yazabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim

12 CEVAP

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Miss claseau, soylediginiz sey imkansiz gibi birsey. Brit care demissiniz, ucuz mu o? İdeal bir dunyada sizin dedikleriniz dogru ama sokaktaki kediler adi mamalarin yan etkilerini gorecek kadar yasamiyorlar maalesef.

thetensiya
thetensiya

574

Direk enjoy ver sen gerçek bir hayvanseversin

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Enjoy

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Kolay gelsin.

guineapigela
guineapigela

119533

Enjoy,jungle

Busemeawww
Busemeawww

359

Enjoy

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Jungle pahali. İthal sanirim o yuzden. Turk markalari tercih edin ayni fiyata daha kaliteli olur

los canis rescue sokak hayvanları için kullanılan bir mama Türkiye'de üretildiği için kalitesi gayet iyi olmasına rağmen fiyatı gayet uygun 65 tl gibi bir fiyatı var 15 kilosunun .

Rexlex te iyi diyorlar etsizler arasında en iyisiymiş...

Rexlex te iyi diyorlar etsizler arasında en iyisiymiş...

Ayse_naz_G
Ayse_naz_G

118091

enjoy

MissClouseau
MissClouseau

1395

Bence ucuz mamaları almayın. Sokak hayvanlarına onları vermek evdeki hayvana vermekten daha bile riskli diye düşünüyorum nitekim sokaktaki hayvan yediği şeyden hastalandığında görüp müdahele de edemiyoruz. Zaten kediler yemiyor bile gerçekten ucuz mamaların çoğunu.


Onun yerine aynı parayla tavuk alıp haşlayın, yürek gibi bazı sakatatlar da özellikle indirimde uygunumsu fiyata geliyor. Haşlama suyunda sonra makarna da pişirebilirsiniz ve yağsız yoğurt da ekleyebilirsiniz. Kedilere sadece tavuk-biraz yoğurt, köpeğe tavuk-makarna/ekmek-yoğurt verin. Belki mide kapasiteleri tamamen dolmaz ama hiç değilse sağlıksız bir şey yememiş, boş kalori almamış olurlar. Tabi bunları devamlı yanınızda taşıyamazsınız, yanınızda taşımak için Brit Care marka mama alabilirsiniz örneğin para biriktirip, ondan azar azar yanınızda taşırsınız. O da olmadı, yakındaki bir marketten piliç/hindi füme alıp verseniz onlar da hayvanlar için iyi değil ama o ucuz mamalardan daha az riskli. Bunları biraz da şundan diyorum, siz sokaktaki hayvana ucuz kuru mama vermeseniz bile başkası verebilir onu da göremiyoruz. Bu sefer hayvana dokunuyorsa birkaç farklı kişiden dokunan şey almış olacak.


GimCat / GimDog vitamin macunları var. Ondan da alıp arada verebilirsiniz zaten sokaktaki kediler için bezelye kadar verilmesi en iyi.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1004 Görüntüleme
  • 12 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80256 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR