Köpeğimin Kulak Kesimini Nerde Yaptırabilirim???

Köpeğimin kulakarını kestirmeye planlıyorum masrafı ne kadar oluyor bilen varsa yazabilir mi ? (Lütfen konu hakkında bilgisi olmayan niye kestiriyorsun kestirmesene lan gibi boş mesajlar atmasın köpeğin kulak sağlığı için gerekli birşey .

7 CEVAP

bappatan
bappatan

11044

Sorunun cevabını bilmiyorum açıkçası ama parantez işüne yazdığınızda çok haklısınız. Çoğu insan bunu canilik olarak görüyor ve zannediyolar ki insanlar ekmek bıçağıyla alıp kendileri kesiyorlar eziyet ediyorlar. Malum bizim memlekette herkes bilirkişi... inşallah temiz bir yer bulursunuz veterinerler yapmıyor diye biliyorum.

Cansumuezza
Cansumuezza

23418

köpeğin sağlığın için gerekli bişeyse veterinerler neden yapmıyor acaba

Cansumuezza Türkiye'de yasak çünkü veterinerlerlerinde çoğu ceza riskini göze alamıyor . Pitbull dogo ve bully gibi ırkların kulakları hassas olduğu için ileride kırılabiliyor ancak asıl sıkıntı o değil kulaklarında çok az tüy olmasından yazın sineklerin ısırıp yara yapması asıl sıkıntı köpek öyle acı çekiyor ki o yaralar yüzünden uyuyamaz hale geliyor.

Bqppatan evet çok haklısınız.

guineapigela
guineapigela

119533

Yapan veteriner varmi bilemiyorum. Ama aldigim bilgiye gore bi vet 200-250 arasi yaparmis. Ama cogu vet yapmiyor

MissClouseau
MissClouseau

1395

Amerikalı iki veteriner arkadaşım var. Onlar da köpeklerin kulaklarının kesilmesini gereksiz, canilik görüyor. Siz bilgilerinizi daha güvenilir bilirkişilere sorun. Buyrun birkaç link de bırakayım:


Profil resmimdeki köpeğim de de oldu melek olduğu için petı silsem de fotoğrafı duruyor onun da kulakları cok açıyordu yazın (kulaklarını kestirmedigigmiz için ).

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 3308 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78305 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR