Acana Pacifica'dan Grasslands'e Geçmeli Miyim ?

dorukhanalev
dorukhanalev

1382 Puan

Arkadaşlar aktif olarak Acana Pacifica kullanıyorum. 5.4kg yeni bitti. bundan öncede orijen cat kitten kullandım 7-8kg kadar sonra acanaya geçmiştim. Sizce 5.4kg pacifica bitince grasslands'e geçmeli miyim ? Bu kedime zarar verir mi ? ya da kaç kg bitirince mama değiştireyim ?

12 CEVAP

satinalmayin
satinalmayin

9532

mama değiştirmemek önerilicek bir şey değil nedenmi çünkü kediler doğada tek bir içerikten beslenmiyor bu doğal olanı sadece ani değişim yapmayın yoksa farklı içerikli mamalar kullanabilirsiniz hatta sabah balıklı akşam kuzulu vermeniz daha iyi olur hiç bir sakıncası yok doğru olan bu malesef aynı laflar insanlar içinde yayılıp araştırılmadan doğru kabul edildiğinden bu yanılgı devam ediyor.Suzi online diye bir blog var tavsiye ederim gerçekten kalıplarla değil bilgilerle haraket etmek lazım.

huseyinbul
huseyinbul

41

mamayı yiyorsa kullanmaya devam etmeniz daha iyi olur ama yok değiştireceğim derseniz de değiştirmenizde sorun yok sadece bitimine 1-1.5 hafta kala grasslands mamayı alıp karıştıra karıştıra verirseniz kediniz için daha iyi olur

srplzngl
srplzngl

113865

acana pasificayi uzun sure kullanmayin. grasslands daha iyi.
https://truthaboutpetfood.com/another-champion-pet-food-lawsuit-now-it-is-cat-food/
su linki paylasmaktan bi' hal oldum :)

srplzngl
srplzngl

113865

uzun süre acana’yla beslemeyin, %35 protein çok düşük. ben 3-4 aylıkken kullanmıştım, o dönem 25 günde bitiriyordu 4lb paketi. sonra da kuru mamayı bıraktık zaten.

Faytekin
Faytekin

11982

Ortada bi problem yoksa degistirmeye gerek yok bence, surekli mama degistirmekde onerilen birsey degil zaten vet ler tarafindan,eger bi sıkıntı yoksa senede bir degistirmek daha iyi olur bence o da degisik lezzet tatsin diye, ama mamasıni severek yiyorsa eger bunada gerek yok bence

dorukhanalev
dorukhanalev

1382

Sürekli değiştirmek belki doğru olmayabilir ama sürekli aynı mamayı vermek de doğru değil bence. Sürekli balık yemek istemeyebilir kedi, orijen acana öyle iştahla yediği mamalar değil açıkçası kedimin. Pro plandan geçmiştim bu markalara pro plan koyduktan sonra tabakta kalmazdı bu mamalar kalıyor. Çok acıkınca yiyior sanırım

dorukhanalev
dorukhanalev

1382

Evet pacifica ağır bir mama olarak geçiyor bende ondan grasslands alayım dedim.

dorukhanalev
dorukhanalev

1382

Bu arada grasslands ve regionals'ın bir türü iyi çıkmış sadece.

dorukhanalev
dorukhanalev

1382

Bu arada grasslands ve regionals'ın bir türü iyi çıkmış sadece.

srplzngl
srplzngl

113865

evet agir gercekten.
ayni markanin formulleri arasinda gecis yaparken yaklasik 3 gun boyunca iki mamayi yari yariya karistirarak verip diskisinin durumunu takip ederseniz sorun yasamazsiniz. acana rotasyonel diyet icin uygun bir marka. ben kuru mama (acana) kullanirken 3 haftada bir degisik versiyonunu aliyordum. @satinalmayin'in da dedigi gibi kediniz alistiktan sonra her ogun farkli cesidini verebilirsiniz, hic sikinti olmaz hatta faydasi olur.

onurtemiz
onurtemiz

116286

Acana kullancıları olarak kediniz ne kadar sürede bitiriyor? Benim kedim RC gibi tatlandırıcı bir markayı bile ayda 1,3 Kg olarak yiyor. Acana daha az lezzetli olacağından ayda 1 kilo mu yer acaba bizim oğlan? Sizin kediler ne kadar yiyor günlük-aylık? Paketleri ne kadar sürede bitiriyorlar?

onurtemiz
onurtemiz

116286

Srplzngl


25 gün çok iyi vallahi 1.8 kilo. Şimdi şöyle bir gerçek var RC neden çok yeniyor bizim cips-hambugerimiz nasıl olsa RC de kediler için bir nevi öyle. Ama Kedim onu bile 1 ayda 1.3KG yedi. O yüzden Acana'yı ben sanmıyorum 1 ayda 1.8 yiyeceğini benimkinin. Ha yerse ne güzel yesin gelişsin kilo alır.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 996 Görüntüleme
  • 12 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79753 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR