Acana Heritage Puppy Junior Kullananlar Memnun Musunuz?

ozgekoc
ozgekoc

247 Puan

Acana Heritage Puppy Junior kullananlar memnun musunuz? ben 3 aylık amerikan cocker oğluma aldım henüz başlamadık çok iştahlı yiyeceğine eminim ama tüy dökülmesine büyüme ve gelişmesine nasıl gelir acaba tecrübelerinizi anlatırmısınız??

4 CEVAP

selenasena
selenasena

575

6 aylık maltese yavrusu sahibiyim. Putty 58 günlükken hayatımıza katıldı. O zamandan beri ACANA kullanıyorum. Çok memnunum. Kilosu yerinde, güçleniyor, tüylerinde herhangi bir sorun yok yalnızca artık yetişkinliğe geçmeye başladığı ve mevsim geçişinde olduğumuz için normal oranda tüy döküyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

Erdmuygr986
Erdmuygr986

744

orijen kullanıyorum. acana ile aynı firmanın ürünü. protein oranları daha yüksek sadece. çok memnunum, söylendiği gibi gaz problemi de yaşamadım, köpek fizyolojisine uygun olduğunu düşünüyorum her iki mamanın da

selenasena
selenasena

575

ek bilgi : ben de mama almadan önce çok araştırmıştım. bir kaç mamanın çok iyi olmasına rağmen gaz yaptığını köpeğin çok kötü kokulu şekilde gaz çıkarttığını okumuştum. ACANA'da böyle bir sorun da yaşamadım.

UgurUnsal
UgurUnsal

293

6 aylık bir pug sahibiyim yaklaşık 3 aydır Acana kullanıyorum ve çok memnunum. çok severek yiyor mamayı. kesinlikle tavsiye ederim. Ayrıca içerisinde Gluten bulunmaması çok iyi.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 476 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80239 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR