Sanabelle Sterilised Kedi Maması?

nadirarpali
nadirarpali

311 Puan

Sanabelle’in sterilised kedi mamasına geçiş yapmayı düşünüyorum 3 yaşındaki kısır oğlum pablo için mama hakkında düşünceleriniz nelerdir benim ilgimi çekmesinin sebebi hem tahılsız olması hemde protein oranın çok yüksek olmaması.

11 CEVAP

nadirarpali
nadirarpali

311

Scottish Fold Erkek bu arada 3 yaşında ve kısır.

izmir_pet
izmir_pet

127274

Cok iyi olmasa da iceriginde et olan orta halli iyi bir mamadir

izmir_pet
izmir_pet

127274

ND ve matisse ayni firmanin urunu ve ikiside guzel. ND tahilsiz ve dusuk tahilli secenekli, matisse tahilli normal orta halli guzel bir mama. Birde brit care bayagi guzel icerik olarak

izmir_pet
izmir_pet

127274

kisacasi tahilsiz olanlar zaten protein yuksek oluyor illaki, yapack bisey yok. Tahilli tahilsiz siz karar verirsiniz artik:)

Sselin1
Sselin1

122024

Brit care mamalarınin hepsi hipoalerjenik ama hepsinin protein yüzdesi aynı degil ayrica bazı çeşitlerinde protein kaynagı sadece un şeklinde yani iyi degil oyuzden içeriklerine bakarak alın ben ben 'brit care cocco' kullanmiştım protein yüzdesi fazla bunu direk eleyin ayrica kedilerim pek istahlı yemedi ve mama çok sertti. n&d düşük tahilli alabilirsiniz. tahilsiz isterseniz Naturea balikliyi öneririm gercekten kaliteli bir mama protein orani %32

Gamzessven
Gamzessven

21488

Nd düşük tahıllı mamanın içinde bazı markaların tahılsız seçeneklerinden daha fazla protein var. İçeriklerine iyi bakın derim.

Gamzessven
Gamzessven

21488

Gerçi çok protein istemiyormuşsunuz pardonnn yorumları okurken soruyu unutmuşum:D

nadirarpali
nadirarpali

311

peki kısır olan scottish fold oğlum için tahılsız ve protein olarakta yüksek olmicak yani oğlumun organlarını yormiyacak verebiliceğim en kaliteli mamalar hangisidir?

nadirarpali
nadirarpali

311

Hipoalerjenik seçeneği olan ve tavsiye ettiğiniz modeli varmıdır peki?

nadirarpali
nadirarpali

311

Teşekkürler yorumlarınız için ben şuan Hipoalerjenik mama arıyorum Brit Care dışında varmı hipoalerjenik mama önerebiliceğiniz?

Sselin1
Sselin1

122024

Brit care kötü bir mama degil bu arada brit care in kısır kedi maması sizin aradiğınız özelliklere uyuyor tabi her kedi sevmeyebilir. Hipoalerjenik olarak pek secenek bulamayabilirsiniz kedinizin neye alerjisi var biliyor musunuz çok mu hassas bazı markalar hipoalerjenik olmasa bile iyi geliyor içerigi temiz oldugu icin

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 919 Görüntüleme
  • 11 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80256 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR