Pire Sorunsalı

5 aylık erkek kedimin üzerinde pire yumurtaları ve pire gördüm ama çok iriydi daha çok bite benziyor kediler bitlenir mi? Bu 1.,2.si ise yıkamalımıyım? Sıkı bir tarafla taradım evide temizlemekten ters düz ettim nasıl arındırıcam bilmiyorum bana akıl verseniz. Eczaneden pire damlası alıcam o aklımda

2 CEVAP

Bademada
Bademada

695

Benim kedime de aynısı olmuştu 2 aylık iken küçük olduğu için yıkamamıştık yatırıp tüylerini ayırıp sirke sürmüştük sirke biraz ağır gelebilirmiş onun için sizin tercihiniz sürüp sürmemek bizde bi sıkıntı olmadı sirkeye rağmen tam geçmediği için veterinerde pire damlası yaptırdık. Pire damlası hemen geçirdi bence çok zaman geçmeden sizde yaptırın çünkü diğer yöntemler bu kadar etkili değil bunlara rağmen geçmiyorsa yıkamanızda fayda olabilir yıkarken aşağıdan yukarıya yıkayın kafasını yıkamayın vücuttaki pireler ıslaklıktan kaçıp kafaya gidiyormuş sizde kafadan alıyormuşsunuz sonra suya atıp öldürüyormuşsunuz tabi bu benim yöntemim değil internette okumuştum umarım bir an önce geçer pireleri ufaklığın. Tabi siz bence internetten araştırın buraya tam güvenmeyin :)

Teşekkürler evi ilaçlattık dmala yaptırdım kedime.. Umarım kedim zehirlenmez. Sakıncası yok dediler ama yinede tedirginim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 409 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79902 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR