Kedim Hiç Tüy Yumağı Kusmuyor

mialipa
mialipa

1691 Puan

Arkadaşlar merhaba, 11 aylık bir kedim var. bu zamana kadar yaklaşık 5 6 aylık iken tüy yumağı kustu. ondan sonra hiç kusmadı. veteriner dışkısı ile atıyordur dedi. ben midesinde kalır diye endişeleniyorum. sizce normal bir durum mu?

8 CEVAP

Ben bu kedi işlerinden pek anlamadım biriniz kusmasindan biriniz kusmasindan şikayetcisiniz . Normalde hangisinin olması lazım?

Sselin1
Sselin1

122024

Benim kedilerim de dışkı ile atıyor kusmaması daha iyi zaten malt macunlarının amacıda bu. Midesinde birikmiyordur öyle bir durum olsa iştahsızlık yaşar öğürüp kusmaya çalışır böyle bir durum var mi?. Biraz iğrenç ama dışkısını incelerseniz tüyleri görebilirsiniz :))

rumeysaass
rumeysaass

682

Endiselenmeyin bizim kizimda bir bucuk yasinda toplamda iki kez kustugunu biliyorum tabi biz tuy topagi icin macun kullaniyoruz siz de kullaniyorsaniz endise etmeyin

Biriniz kusmasindan biriniz kusmamasindan olacakti

Sselin1
Sselin1

122024

Kediler tüylerini kusarak ve dışkı yoluyla vücudundan atar ikisi de normal ama kusma durumunun çok sık olmasır kedi icin yıpratıcı oluyor dışkı ile atabilmesi daha kolay bunun için kullandiğimiz macunlar var hatta. Nadir görülen durum ise kedinin tüylerini vucudundan 2 yolla da atamaması midesinde birikmesi soran kişi bu yuzden kusmamasını sorun etmiş

PsLuna
PsLuna

10636

Benim kedim eve geldiğinden beri hiç kusmadı. Macun da kullanmıyorum. Kısa tüylü tekirler de çok sıkıntı olmuyor. Yoğurt çok iyi geliyor.

mialipa
mialipa

1691

hayir öyle bir durum yok. evet sık sık dışkısını kontrol ediyorum aslında ara ara biraz tüy görüyorum ama yine de endişe diyordum. yorumunuz için çok teşekkür ederim:)

Ok yanlış anlaşılmasın bilmediğimden sormuştum

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 3179 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80221 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR