Yavru Kedi Saldırgan Tavırlar.

Merhabalar, size daha önce defalarca görüp defalarca cevapladığınız bi' soruyla karşınızdayım. Ancak bu sorunumu daha önce cevapladığınız yanıtları referans alıp uyguladım ama sabrım taşmaya başladı kedim okşanmak istiyor saatlerce sürtünüyor okşamaya kalkınca elimi paramparça etmeye başlıyor, aynı şekilde ısrarcı olup denedikçe sinirlenip beni avlamaya başlıyor. Herhangi bi' travması olmamsı lazım çünkü trajik bir hikayesi var, gözleri bile açık değilken biberonla besledik yavrumu ama ne yapsam ne etsem aramız düzelmedi. Benzer deneyimleri yaşayanlar olduysa ne yaptıklarını benimle paylaşırsa çok sevinirim!


7 CEVAP

izmir_pet
izmir_pet

127274

Bunlar normal seyler, sabriniz tasiyorsa bastan almicaktiniz zaten, bu cumle hic de hos dgl. Ayrica kac aylik suan?

izmir_pet
izmir_pet

127274

Eger profilinizdeki kediyse zaten yavru dediginiz kedi kac aylik olmuss:)) o zaman kizginlikta da olabilir, en kisa surede kisirlastirirsaniz sakinlesir

satinalmayin
satinalmayin

9532

Hergün daha çok şaşırıyorum bu bahsettiğiniz şeyleri oyun çağındaki her yavru kedi yapar en büyük sebebi el ile oynatmaktır büyüyünce geçer ama asıl konu şu ufacık kedinin av oyunu sizi bunaltıyor ve şikayet ediyorsunuz ya gerçekten şaşırıyorum ben kedim büyüdü eskisi gibi oynamıyor diye üzülüyorum ama doğru koluınuzu kopartabilir değilmi :)
Bence çoğu insan hayvan beslemeye layık değil>

DogukanMasal
DogukanMasal

1746

bir çok kedi 6 aylığa kadar böyle tavırlar takınıyor zamanla geçer diye düşünüyorum

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

İsrarci olmayin, yoluyorsa neden usteliyorsunuz ki? Bence buyuyunce gecer. Kucaginizda yatsin elinizle dokunmayin, elinizi korkak yaklastirirsaniz oyun gibi algiliyorlar. Ornegin beni yolmayan kedi bir cocugu yolabiliyor. İllaki sevecem diyorsaniz uyurken veya yeni uyanmisken sevin.

Sselin1
Sselin1

122024

Kediniz kaç aylık büyük ihtimal sizinle oyun oynuyor ama canınızı yaktığını bilmiyor. amacının saldırğanlık olduğunu düşünmüyorum büyüyünce degişecektir sizi sert bir şekilde ısırdığnda veya istemediğiniz bir şey yaptığında her defasinda hayır diye bağırın davranışını engelleyin. Olumlu davranişlar yaptığında ise tatlı bir ses tonuyla aferin vb kelimeler kullanın ödül maması verin hatta. Çok küçükse pek etkili olmayabilir tabi akıllari fikirleri oyun çünkü:)

Bc3431
Bc3431

2944

Bizimkide oyleydi.suan gittikce durgunlasiyor

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 531 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79876 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR