Yeni Dogum

pinarcaya
pinarcaya

19123 Puan

Okulumuzun bahcesinde dogum yapmaya baslayan kediyi cocuklar rahat birakmayinca kediyi bir kutuya koyup apartmanimizin bahcesine getirdim. Bikac saat sonra baktigimda kedinin 4 tane yavrusu olmustu. 2 tanesi annesinin dibinde 2 tanesi kutunun disinda uzakta duruyorlardi. Yavrulardan birini yanina yaklastirdim. Ellerimin kokusu gecmesin diye ellemeden yaptim. Ama kedi bi turlu emmedi. Anne kedi onunla hic ilgilenmedi. Biz de bakmayacagini dusunup o 2 kediyi aldik. Acaba tekrar yanina gotursek bakar mi? Boyle birsey yasayan var mi?

4 CEVAP

Gamzessven
Gamzessven

21488

Elleriniz kokusunun geçmesi de sadece şehir efsanesi korkmayın yani. Çoğu kedi annesi olmayan yabancı yavruları bile kabul ediyor emziriyor. Bilmiyorım biraz daha deneseniz mi annenin yanına götürüp :(((

Gamzessven
Gamzessven

21488

Almadan önce biraz daha gözlemleseydiniz keşke. Belki emerdi sonradan ilgilenirdi. Çok acıklı geliyor bana hiç anne sütü emmeden yaşamaya çalışması. Ayrıca tuvaletini falan da yaptıramazsınız ki şimdi annesi yalayarak yaptırıyor.

pinarcaya
pinarcaya

19123

Ilk gun baya bekledik aslinda. Saatlerce almadi yanina. Yavrular soguktan olecekti. Ben yarin tekrar denicem. Umarim alir. Bu arada tuvaletini yaptiriyoruz.

pinarcaya
pinarcaya

19123

Bebekleri aldim annelerine goturdum az once. Seslerini duyunca hemen kendi geldi yanlarina. Simdilik sorun yok gibi.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 332 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80226 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR