Kedim Çok Mu Kilolu

aleynacamgoz
aleynacamgoz

5174 Puan

Kedimi 2.5 ay önce falan kısırlaştırdım en son ameliyat günü 4.3 kiloydu. Bugün tekrar ölçtüm 5.3 kilo olmuş kedişim 11 aylık dişi sizce bi dişiye göre fazla mı kilosu? Boyu falan uzun bu yüzden tombul tombul durmuyo ama cidden ağırlaştı ve sürekli gözü yemek arıyor. Kısırlaştırır kısırlaştırmaz kısır kedi mamasına geçtik karıştırarak ama dediğim gibi sürekli mama istiyor mama kabını bilerek dolu tutmuyorum ve mesela 75 gr mamayı çok az az koyarak tamamlıyorum sırf gözü doysun diye sjdjdjsj Çok mu kilolu sizce 11 aylık bi DİŞİ kediye göre?

9 CEVAP

Cansumuezza
Cansumuezza

23418

tamamen görünüşüne kemik yapısına ve boyuna bağlı kilolu olup olmaması. ama 6 kiloyu geçmese iyi olur tabi. zaten 1 yaşından sonra hareketsizlik sebebiyle almaya başlıyorlar kilo

aleynacamgoz
aleynacamgoz

5174

Şuan baya hareketli aslında umarım hareketsizleşmez yaşından sonra, biraz koca popolu bi kedi kendisi kafamız kücük boyumuz uzun ve koca bi popoya sahip göbeği de yağlı ajsjsjsja sinir bozucu inşallah daha fazla kilo almaz

EsraPinar
EsraPinar

393

Benim kedim de 11 aylık ve yaklaşık 6 kg. Düzenli veterinere götürüyorum sağlık anlamında bir problemi olmasada ölçü ile mama vermemizi tavsiye etti. Sabah 1 su bardağı ve akşam üzeri 1 su bardağı. Umarım faydalı olur.

gizemesersoy
gizemesersoy

11257

kısırlaştırma sonrası kediler çok kilo alma eğilimli olur iştahı artar. ölçülü mama verin doymaz hemen yerse öğünlü beslenmeye geçin.

aleynacamgoz
aleynacamgoz

5174

güncel

gozdeyilmaz
gozdeyilmaz

13269

günlük 2 su bardağı mama çok değil mi acaba

aleynacamgoz
aleynacamgoz

5174

peki kediniz dişi mi erkek mi? cinsiyette çok değişebiliyor cunku erkek kediler baya kilo aliyolar kuzenimin kedisi 7 kiloya yaklasmisti obezite olur diye azalttilar mamayi suanda da benim kedimden zayif nerdeyse o ayri:D benim ki inek gibi oldu

shilohlael
shilohlael

1356

Benim kızımda 4.8 di bi ara zayıfladı mantar oldu şimdi yine aynı kiloda sağlıklı olsunda yine de 5 kilo iyi bir kilo bence. 6'ya ulaşırsa sağlıksız olabileceğini düşünüyorum. Obezite olmadığı sürece problem yok. Ve sanırım aynı veterinere gidiyoruz(Terapi). Bende kzıımı 2,5 aylıkken buldum gençliği vardı iyi oldu Allahım uzun ömür versin kızıma, bütün yavrularımıza.

Oqrenerde06
Oqrenerde06

120559

Benım kedimde 8 aylık 2.8 kg scotish fold tombul duruyor ama sankı tüylerden kaynaklı. Herkes birde kilolu diyor ama ideal az bile.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 508 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78305 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR