N&D Tahılsız Kedi Maması Çeşitlerini Deneyenler

lokum_british
lokum_british

2409 Puan

Anket

Balıklı
(2 oy)
Kuzu etli
(3 oy)
Tavuklu
(1 oy)
Diğer ( Bıldırcınlı, ördekli, geyikli, domuzlu vs)
(1 oy)
Toplam (7 oy)

Merhaba, 10 aylık kedimizi geçtiğimiz hafta kısırlaştırdık. Veterinerimiz kısırlaştırılmış veya yavru kedi mamasına gerek olmadığını, direk yetişkin mamalarına geçebileceğimizi söyledi.


N&D tavuklu narlı yavru kedi mamasını kullanıyorduk ama bir sürü seçeneği var N&D'nin, onları da denemek istiyorum ama aldıktan sonra yememesinden korkuyorum. Diğer seçenekleri ( balıklı, kuzulu, bıldırcınlı, ördekli, geyik etli) deneyip de kedinize yediremediğiniz oldu mu? Veya en çok hangisini severek yedi? Tüketici yorumlarınızı benimle paylaşırsanız çok sevinirim, şimdiden teşekkürler cevaplarınız için.

4 CEVAP

Hybbrisss
Hybbrisss

633

Balıklısının çok ağır bir kokusu var yani bizim açımızdan pek severek yememişti ama bitirmiştik paketi daha sonra kuzu etlisinden sipariş edelim dedik ve benim kedimde su an kısır banada kısırlaştırma kedi mamasına gerek olmadığını söyledi kuzu etlisini bayılarak yiyor tavsiye ederim :)

beautifulcat
beautifulcat

10837

Kuzu etine yeni yeni geçiş yapmaya başladık. Bıldırcınlı ve tavuklusunu yedi. Çok severek tüketiyor hepsini. Seçici bir kediyse, N&D'ye mail yollayarak tester talebinde bulunabilirsiniz. Kediciğe afiyet olsun:)

Sselin1
Sselin1

122024

Benim kedilerimin ikiside ringa balıklısını daha çok sevdi kuzuluyu da yiyorlar ama çok severek degil diğerlerini denemedim

Faytekin
Faytekin

11982

Domuzlu ve bildircinliyi denemedim, digerlerinin hepsini severek yediler benimkiler, hatta kuzuluya takla atacakti neredeyse Maçom :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 482 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79822 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR