Brit Care Mi Petcurean Go Mu?

Cakiland
Cakiland

1637 Puan

Merhaba arkadaşlar. Bir tane 2 yaşında kızım ve onun 2 aylık 2 tane oğlu var. Çocuklarıma uzun bir süre brit care aradım. En sonunda buldum ama çok severek yemediler. Sonra petshop sahibinin övmesiyle go mamayı araştırmaya başladım ve hoşuma da gitti. Şu an go yiyorlar. Su ile ıslatıp yediriyorum ve güzelce yiyorlar gibi. Yine de bir danışayım dedim. Go'yu vermeye devam mı edeyim, tekrar Brit'e geçiş mi yapayım??

5 CEVAP

darknight53
darknight53

825

Yurt dışında gayet övülen , üretim kalitesi ödülü almış ve orijen gibi çok fazla protein içermeyip dengeli içeriğiyle hemen hemen her köpeğe kediye gidebilecek bir mama . Yalnız Türkiyeye daha fazla getirilmiyorlarmış diye hatırlıyorum ilerki günlerde bulmakta zorlanabilirsiniz .

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

İnternetten alsaniza mamanizi daha ucuz oluyor. Ve her mamayi bulabilirsiniz. Pethop övduyse kötudur:) ama bilmiyorum tabi duymadim adini hiç.

jingjing
jingjing

2207

ben brit care kullandım 7 kg lik internetten almıştım , mama gayet tazeydi , benim kedim sevmişti . Petcurean Go iyi bir mama diye biliyıorum . et oranı daha fazlaydı britcareden daha iyi içeriğe sahipti . bütçe yetseydi Petcurean Go alırdım ben de. eğer sizin de durumunuz varsa bence Petcurean Go ile devam edin . petrucurean now freashte kitten var sanırım bir de içeriği araştırmak lazım

Sselin1
Sselin1

122024

Putcurean go Içerik olarak brit care dan daha iyi görünüyor. Zaten brit care in balıklı mamasının balık kaynagı sadace un şeklinde ve yüzdesi de çok az. Balıklı mama kullanmak isteyenler için guzel bir şeçenegi yok malesef. Kedilerim de tadını sevmeyince baska mamaya geçtim. İçeriğin yaninda kedinin sevmesi de önemli bu mamayla devam edin bence

Cakiland
Cakiland

1637

Go ile devam edeceğim o halde. Çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 568 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80620 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR