Pahalı Mama Herzaman Kaliteli Midir?

guineapigela
guineapigela

119533 Puan

Bazi insanlar boyle dusunuyor. Acikcasi fiyati uygun olupta icerigi iyi olan mamalar nadirde olsa var. Peki siz ne dusunuyorsunuz. Pahali mama herzaman kaliteli midir? Ucuz mama herzaman kalitesiz midir?

12 CEVAP

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Her pahali mama iyi degil, ama butun ucuz mamalar kotu bence. Yine de yerli mamalar ayni fiyatli yabanci mamalara gore daha kaliteli, eger ucuz birsey istiyorsaniz yerli ucuz kullanin.

Faytekin
Faytekin

11982

Degildir, en guzel örnek Proplan mesela,fiyata bak icerige bak rezalet, ama ucuz mamalar %99 kalitesizdir evet,ucuz ve kaliteli varsada ben bilmiyorum

Sselin1
Sselin1

122024

Kaliteli bir mamada yeterli miktarda gercek et olması gerekir et olan bir mamanın da ucuz olmasını beklemek saçma olur oyüzden evet ucuz mama kalitesizdir

izmir_pet
izmir_pet

127274

Tabiki belli bir miktarin alti mama asla kaliteli olamaz. Diyelim kg 10tl lik bir mama ne kadar kaliteli olabilir? İcine gercek et konabilir mi ornek olarak en basidi? İcerigine bakmadan belli. En ucuzlari cok guzel olamaz ama belli fiyat araliklarinda, resmen ucurum farki olan icerikler mevcut.
**Asla ve asla fiyata aldanmayin ama gidip en ucuzundan da cok sey beklemeyin:)

Fiyat genellikle kaliteye göre olur ancak fiyatı etkileyen birçok faktör vardır bu faktörlerden biri nerede üretildiği ve uygulanan vergiler. Benim bildiğim kadarı ile şuan piyasadaki mamalardan içindeki proteinin %100'ü hayvansal olan tek bir mama çeşidi var o da Los canis ve o da gayet ucuz Türkiye'de üretiliyor bu yüzden de alan kişiler bu mamayı dolar ile değil TL ile alıyor. Şöyle düşünün Royal canın marka bir mamanın Türkiye'ye gelişi dolar 3 TL iken de 50 dolardı ,dolar şuan 6 TL hala 50 dolar onlar aynı parayı Aksaray biz daha fazla ödüyoruz.

Son satırda Aksaray değil Aksaray olacak

Aksaray değil alsa da olacak otomatik düzeltme yapmış

Los canisi genellikle herkese öneririm mama hem uygun hem kaliteli kilosu 10 TL'den fazla olan çeşitleri de az olan çeşitleri de var tabiki mamanın içinde kırmızı et falan yok zaten kimsenin de öyle bir beklentisi olmamalı. Mamanın içindeki kırmızı et olmasa da tamamen hayvansal protein .

Yazdıktan sonra farkettim çok devrik yazmışım kusura bakmayın.

LenaHanim
LenaHanim

936

Mehmet Türkoğlu sıkma canını bu kadar

thetensiya
thetensiya

574

Ben katılmıyorum çünkü zaten sen onun ırkının genellikle yediği mamayı seçersen sıkıntı olmaz ben petshoptan kilosunu 10 tl alıyorum

guineapigela
guineapigela

119533

Gncl

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1209 Görüntüleme
  • 12 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80827 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR