Kitten Mamaları Hakkında

Merhaba arkadaşlar.(sokak kedisi) Bu soruyu Kitten mamaları hakkında olsun istedim. Kedim 12 aylık ve şuan 1 (kesin değil) atylık hamile. Daha önce ona enjoy mama almaya karar vermiştim. Fakat enjoyun Kitten maması yok. Ondan önce ise reflex e karar verdim. Ama reflex almama ailem izin vermedi. Bende araştırdım ve Türk nal olan BONACİBO YAVRU KEDİ MAMASI ' nı buldum. Bu mama kaliteli mi.? Yâd hangi mamayı önerirsiniz. Lütfen ekınomik ve kaliteli bir mama olsun. (Reflex İ geçmemeli fiyatı) (hatta daha az) Ayrıca Kitten mamaları ile ilgili tüm soru ve cevaplar bu başlık altında olursa soru kalabalığı olmaz şimdiden teşekkürler. Sevgilerimle LalisaManobanCat...

2 CEVAP

PsLuna
PsLuna

10636

https://patipet.wordpress.com/2017/10/28/kuru-mama-markalari-listesi/
Ben hiç kullanmadım. Fiyatı çok uygun alıcaktım ama tavuklu mama almak istemedim. Şu linkteki listede kullanılabilecek 2 yerli mamadan biri olduğunu yazıyor. Sıralamasında genel olarak herkes hemfikir. Bi deneyin derim.

Gamzessven
Gamzessven

21488

Bonacibo 15 kg 150 tl reflex 15 kg 144 tl bonacibonun içinde tuzdan kristale kedilerin yememesi gereken birsürü madde var. ishal yapıyor, kristaller bağırsaklara birikirse bağırsaklar parçalanıyor, ayrıca bağımlılık yapıcı. İkisinde de et yok ama reflexin en azından bu kadar zararı yok. Bu sitede bonacibo yüzlerce kez konuşuldu. Artık iyice anlaşılsın şu mamanın zehir olduğu.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 465 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR