Kedime Arkadaş Alacağım Endişelerim Var

MinelG
MinelG

12959 Puan

Merhabalar.2 yaşında dişi tekir kedim var.Aşırı yaramaz,aşırı oyuncu.Ben öğrenci olduğum için belirli zamanlarda yalnız kalıyor ve ben buna üzülüyorum.Çok oyuncu bir kedi olduğu için yanına bir arkadaş kedi almak istiyorum.2 aylık bombay bir kedi var.Ama kedim daha önce hiç başka bir kediyle aynı ortamda bulunmadı.Buna alışabilir mi? Yabancı arkadaşlarıma bile bazen tıslıyor alışana kadar o yüzden endişelerim var.Onun için daha mı iyi olur daha mı kötü olur karar veremiyorum.Ama 2.bir kediyi de çook istiyorum.Lütfen yardımcı olur musunuz :)

7 CEVAP

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

İllaki alisir ama basta biraz dikkat etmeniz lazim. İkisini hemen yanyana koymayin, siz evde yokken ayri odalarda birakin. ozellikle digeri yavru, kediniz dövebilir onu. En az bir ay surebilir alismalari.

Cansumuezza
Cansumuezza

23418

illa alışacaktır diye bişey yok maalesef uzun zaman sonra alışmıyorsa sahiplenmekten vazgeçin diğer yavruyu,bu tamamen karakter meselesi depresyona bile girebilir ve buna durduk yerde hiç gerek yok. bazı kediler yalnız olmayı sever

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

İkisinin de ihtiyaclarini tam karsilayip severseniz, depresyona girmez, benim kedim de yalniz olmayi seviyor, baska kedilerle arkadaslik kurdugunu gormedim, ama umursamiyor da varliklarini. Yanyana yatmaz oyun oynamaz pek ama sonuc olarak alisti. Depresyonda falan da degil. Ama diger kediye de yazik geri verecekseniz sabredemeyecekseniz almayin denemek icin.

MinelG
MinelG

12959

Geri verme diye bir şey olmaz zaten asla.Erkek arkadaşımda kalacak eğer anlaşamazlarsa.Ama ben ikisinin de bende kalması taraftarıyım.Dediğim gibi kedimin evde bir arkadaşı olsun canı sıkılmasın istiyorum.Yeni gelecek olan kedi de benim çocuğum olacak sonucta sevgi konusunda ayırma söz konusu olamaz :)

mrvnrr
mrvnrr

1845

Kediler insan gibi farklı farklılar. Hepsi farklı davranır riske girin girmeyin bilemem. Çok kedim oldu hepsinin farklı düşünceleri ve hareketleri vardı biri aşırı arkadaş canlısı oluyor diğeri yanına yaklaşmıyor korkunuz kıskançlık olur diyeyse iyi düşünün belki daha fazla önem verirsiniz birisine üzülür ikisini de eşit severseniz hatta onla konuşur bak o yeni değer verelim dersen anlar ilk hafta belki uzak olurlar ama alışırlar kediniz oyuncuysa belki kolay olur alışması ama alacağınızda tekir kedinize kıyasla aşırı küçükmüş.

MinelG
MinelG

12959

O hiç sorun değil zamanla anlaşsınlar o bana yeter :) İlla alışacaktır değil mi kedim? Daha çok kıskançlık yapıp yemeden içmeden kesilmesinden korkuyorum.Ama tek başıma yaşıyorum ve yalnız kalması hoşuma gitmiyor.Alıştıktan sonra birlikte oyun oynarlar ona arkadaş olur diye çok istiyorum.

MinelG
MinelG

12959

çok teşekkür ederim cevaplarınız için.denemekte fayda var :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 530 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 92.797 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR