Brit Care Missy

Ares07
Ares07

2607 Puan

Merhaba, kedimde ciddi deri - sindirim sorunları olduğu ve neredeyse her denediğim mama kanlı ishal yaptığı için aylardır proplan mama kullanıyordum. Burada yazılan olumsuz yorumlara tamamen katıldığım için mamayı değiştirmek istiyorum ama bir türlü uygun mamayı bulamadım. Son çare brit care kısırlaştırılmış missye geçmeyi düşünüyorum. Numune istemiştim, geldi, denedim yedi, sevdi. Ama tabi ki numune 60 gr. tam etkisi anlaşılmıyor. Kedisinde bu mamayı deneyip çok memnun kalanlar ya da asla önermeyenler var mı yazarsanız çok sevinirim.

4 CEVAP

Ares07
Ares07

2607

Yorumlar için çok teşekkürler. Numuneyle birlikte gönderilen indirim kodunu kullanıp bir deneyeceğim. Umarım memnun kalırım :)

Amon
Amon

2102

3 aydır Brit Care kullanıyorum. Sunny çeşidi ile başladım, bir sorun çıkmadı ama tadını sevmedi sanırım, bayıla bayıla yemiyordu. Sonra Brit Care Hypoallergenic Sensitive kuzu etliyi sipariş ettim. Şimdi ikisini karıştırıp veriyorum. Ben memnunum. Bu kuzulu olan hem hassas mideye sahip kediler için üretilmiş hem de tüy sağlığına iyi geldiği yazıyor. Bu iki ana temel üzerine üretilmiş bir mama yani. Gözden geçirmenizi öneririm.

Amon
Amon

2102

www.petlebi.com/kedi-urunleri/brit-premium-adult-cat-hypo-allergenic-sensitive-kuzu-etli-kedi-mamasi-8kg.html
Linkini bıraktım buraya incelemeniz için. Missy çeşidiyle ilgili bilgim yok, aklınıza yatanı alırsınız.
Umarım kedinizin sorunu çözülür.

Sselin1
Sselin1

122024

Missy çesidinin içeriği güzel icinde bolca et var zaten marka genel olarak iyi. Ama sunny ve lilly çesitleri içerik olarak güzel degil protein kaynagi un olarak geçiyor. Tabi kedinizin bir saglik problemi olduğu icin ilk basta ona iyi gelmesi önemli

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 466 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80221 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR