Köpek Sahiplenme

ufukshn
ufukshn

174 Puan

Merhabalar,
Ben İstanbula 6 ay önce geldim. yeni geldiğim için fazla arkadaşım yok. Bir arkadaşımın Golden retrieveri var çok tatlı bir köpek onunla yürüyüşe çıkmak ilgilenmek oynamak bana huzur veriyor. Bazen şehir dışına çıktığı zaman ben bakıyorum. güzel zaman geçiriyoruz. Şimdi bir köpek sahiplenmek istiyorum. İlk defa köpek sahipleneceğim, çok büyük sorumluluk olduğunun farkındayım. Burada ilk defa köpek sahiplenen arkadaşlar var ise biraz fikir verebilir mi?

Şimdiden teşekkürler

2 CEVAP

selenasena
selenasena

575

Merhaba,
Eskiden bir canlıya sahiplik yapanların, annecim babacım şeklinde hayvanları ile konuşmalarına gıcık olan bir Maltese annesiyim ben. Annesiyim diyorum çünkü hayatınıza dahil etmeye karar verdiğiniz canlıyı aslında sahiplenmiyor, evlat ediniyorsunuz.
En başta söylemeliyim ki hiç kolay bir şey değil bir canlının bakımını üstlenmek. Onun gerçekten annesi ve babası oluyorsunuz, bakımları konusunda çocuktan hiçbir farkları yok. Fakat bu arada da onların birer kedi/köpek olduklarını unutmamak ve onların psikolojilerine göre davranmak zorundasınız, insan yavrusu gibi davranırsanız mutsuz oluyorlar, doğalarına ters

selenasena
selenasena

575

Sağlığı ile ayrı ilgilenmelisiniz, bakımı ile ayrı, psikolojisi ile ayrı. Nacizhane tavsiyem eğer maddi manevi hazır değilseniz bütün bunlara, hiç girmeyin bu yola.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 394 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81821 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR