Uygun Fiyatlı Kısır Kedi Maması Önerisi Olan Var Mı?

mialopez
mialopez

865 Puan

Herkese merhabalar. Dişi kısır kedim var 1.5 yaşında. uygun fiyatlı mama arıyorum. Lütfen bana piyasada bilinen pahalı mamaları yazmayınız. Petquitte diye bir mama önerdi petshopçum. Bu mamayı kullanan hakkında bilgisi olan var mı? Teşekkürler.

22 CEVAP

Faytekin
Faytekin

11982

Belli bir fiyat araliginin altina düșünce mecburen icinde bulunmasini istemedigimiz maddeler olan mamalara göz yummak yada gormezden gelmek durumunda kalmak zorundayiz maalesef,bu da pet sahibinin kendi karari,biz ne kadar tavsiye edip onersek yada onermesek de bazi mamalari herkes imkanlar dahilinde alabiliyor,buradaki cogu arkadaslarin bende dahil ortak karari ve tavsiyesi orta segmentde Matisse den asagi bir mama almamak,ama bazen o da yuksek gelebiliyor bazi arkadaslara, gönül ister ki herkes en iyisini kullansin ama sartlar böyle olunca mamalarda ki bazi istenmeyen maddelere göz yumabiliyoruz,yinede karar verirken detayli arastirmak gerekiyor özelliklede uygun mamalarda bu biraz daha dikkat is yiyor.

Sselin1
Sselin1

122024

Aylık olarak kuru mamaya ne kadar bütçe ayırabilirsiniz ?

iozksn
iozksn

950

Merhaba,
mialopez'e cevabım malesef yok zira ben de benzer bir araştırma sürecindeyim (sanırım Matisse Neutered Tavukluda karar kılacağım) ama birkaç kişi tarafından önerildiği için belirtmek istedim;
Reflex marka mamanın içinde "koruyucu" var. Ne olduğu da yazmıyor. Açıkcası ben evime koruyucu içeren ürünleri sokmamak için azami çaba sarfederken kedime koruyucu içeren bir mama veremem.
Belki öneren arkadaşların da gözünden kaçmıştır diye yazmak istedim. Eğer yanlış biliyorsam da lütfen düzeltin.

Faytekin
Faytekin

11982

Matisse fiyati ve içerigi guzel bir mama,daha uygun derseniz Golosi ye bi bakabilirsiniz.

minnoskoss_123
minnoskoss_123

127658

Matisse fiyatı en uygun mama. Yani en uygun derken içeri güzel olup fiyatı iyi olmasından bahsediyorum. Onunda altına inerseniz kedinizin sağlığından şüphelenmeyiz gerekebilir. Maalesef içerikler berbat. Mesela; Proplan, Purina Royal Canin. Ben Matisse kullanıyorum kedim büyüyünce de kısır mamasını alacağım. Çok uygun eğer bu siteden sipariş ederseniz. Üstelik hediye bile geliyor yanında ve kargo bedava. Link; https://www.petlebi.com/kedi-urunleri/matisse-neutered-kisirlastirilmis-kedi-mamasi-10kg.html

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Reflex

Sselin1
Sselin1

122024

Size ilk önerim Golosi 7 buçuk kiloluk olanindan alirsaniz fiyatı 135 lira kilosu 18 liraya geliyor. Ikinci olarak Felicia oda 12 kg luk pakette alırsanız kilosu 14 liraya geliyor.

Gamzessven
Gamzessven

21488

Kilosu 15 tl civarı olan mamaların içinde en zararsızı reflex olarak geçiyor. Reflex ve reflexplus a bakabilirsiniz. marka-mama-com da daha uygun oluyor bir de tavsiye ederim

herautte
herautte

2945

Arkadaşlar Felicia kötü bir mama mı içerik olarak? Ben hala mama içeriklerini çözmüş değilim, öneri üzerine 8-9 aydır Felicia kullanıyoruz.

Gamzessven
Gamzessven

21488

Felicia yı kullanmadım ama hakkında hiç iyi yorum duymadım. Golosiyle arasında 4 tl fark varsa golosi daha mantıklı. Çünkü felicia çöp olmasına rağmen o kadar para verilmesi bilmiyorum ne kadar mantıklı.

herautte
herautte

2945

N&D şuan biraz bütçemi aşıyor ama Matisse herkes tarafından olumlu bulunuyor anladığım kadarı ile, onu deneyeceğim , çok teşekkürler :)

mialopez
mialopez

865

Matisse ve goloaiye baktım. Bir miktar bütçemi aşıyor.

mialopez
mialopez

865

kilosu 15tlye kadar çıkabilirim en fazla. @Sselin1

mialopez
mialopez

865

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Felicia’yı araştıracağım. Reflex almıştım Mia bebekken sevmemişti. Zar zor bitirdik mamayı.

herautte
herautte

2945

Şuan baya bir düştüm ya, Baya baya önerdiler aslında iyi bir mama diye , sanırım yeni bir mama bulmam gerek :(

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1223 Görüntüleme
  • 22 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81935 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR