Yabancı Cisimleri Yeme Alışkanlığını

Duman_1
Duman_1

1089 Puan

Arkadaşlar 8 aylık scottish fold cinsi dişi kedim bulduğu herşeyi yiyor dün kusmuştu kustuğu şeyde toka vardı ve biz asla ortalık yerde bırakmayız ama ne bulsa yiyor halıların ipini çıkarıp onu yiyor yerdeki küçük kırıntı şeyleri çok nadiren kumunu, kağıt vs. Nasıl bu alışkanlığı ona kaybettiririm.

5 CEVAP

Duman_1
Duman_1

1089

???

Ahsenbb
Ahsenbb

9558

Kısırlaştırmak gerekiyor ama kısırlaştırdıktan sonra da kişilik bozuklugu devam edebiliyor eğer problem sonradan başladıysa tabi.
Lena küçüklükten beri her buldugunu yiyen bir kediydi.Aliminyum yakaladıgımı bile biliyorum.Nerden buluyorlar, hayret ettiriyorlar gerçekten.Hala da minik minik şeyleri yer.Büyüdükçe topluyorlar başka yaramazlıklara yöneliyorlar.Bakıyorlar kustum bu beni rahatsız etti:))Şimdide kağıt yırtma huyumuz var ama yemiyoruz sadece yırtıyoruz ortalıkta kağıt bırakamıyorum.Geçiyor yani unutuyorlar zamanla yada kendi kendilerine öğreniyorlar siz sadece dikkat edin ipleri vs kaldırın ortadan yeterli.
Mesela birgün ben evde yokum.Ananemle ikisi başbaşalar.Lenanın hiç sesi çıkmıyor bi gidip bakayım napıyor diyor ve ağzında sallanan küçük bi ip görmüş korkmuş görünce ipi almaya çalışmış çekmişte çekmiş meğerse kocaman ipi otur ye sen.Görmesek mahvolduk.Yani böyle bu şapşiler yalnız bırakılmaya gelmiyor yada ortalıktan herşeyi kaldırcaz ki ben herşeyi kaldırmayı tercih ettim.Sizede kolay gelsin:)

Duman_1
Duman_1

1089

Teşekkürler baya deli huyları var :D

satinalmayin
satinalmayin

9532

evde çim olsun sürekli kedi çimi bu bir ihtiyactı maltlar aynı işi görmez bulamazsa ince uzun ne varsa yemeye calışır yada çiçekleri birde dikkat edin evde iğne falan kalmasın sağda solda :O

Duman_1
Duman_1

1089

En çok da ondan korkuyorum boğazına takılacak boğulacak falan Allah korusun :/

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 524 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81935 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR