Kedim Kuru Mama Yemiyor

mhsndmrl
mhsndmrl

166 Puan

merhaba 1 hafta önce 3 aylık bir kedi aldım. 1 haftadır yaş mama veriyordum. yaş maması bitti kuru mama aldım bugün ama yemiyor kuru mamayı nasıl yemesini sağlayabilirim.

5 CEVAP

dilasirvan
dilasirvan

190

Sevdiği yaş mamayla karıştırın. Kuru mamayı ılık suyla ıslatıp yaş mama kıvamına getirin. Denenebilir bu yöntemler, illa ki alışacaktır

Leyl003
Leyl003

2763

Benimki henüz 3 aylıkken kuru mamayı biraz ıslatıp öyle veriyordum.. bi de eski maması ile karıştırıp verebilirsiniz.. zamanla yeni mamasını yiyecektir.

Yaş mama ile karıştırıp verebilirsiniz. Benim sokak kedim yavru iken yaş mama dışında bişe yemezdi. Ben yaş mamanın içine kuru mama koyarak hanımefendiyi alıştırdım. Katur kütür yiyorlar bu yöntemle.

Gamzessven
Gamzessven

21488

Evet katılıyorum. Yaş mamayla kuru mamayı karıştırın. Zamanla yaş oranını azaltıp kuru oranını arttırın ve en son komple kuru mama koyun. Bu geçiş 7-10 gün sürerse kolay alışır

Duman_1
Duman_1

1089

Kuru mama ve yaş mamayı karıştırıp verin ilk günler yaş mamayı kuru mamaya oranla daha fazla koyun gün geçtikçe kuur mamayı fazlalaştırn benim kedim 2 aylıkken kuru mamaya alıştı :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 374 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80810 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR