Kedi Tıraşı

fyzsygn
fyzsygn

294 Puan

Arkadaşlar bugün paşayı veterinere götürdüm. Vet zorla tıraş edelim tüyleri uzmış falan dedi istemedim sonra masraftan korkmayın dedi yok ondam değil istemiyorum dedim adam siz uğraşırsınız farketmez dedi. Neyse ben kestirmek istemiyorum ama bazı kedi bakan kankalarımda kestirsen iyi dedi biraz saçma bi şey değil mi bu tıraş işi. Kestirmeli miyim?

4 CEVAP

Faytekin
Faytekin

11982

Ozel yada acil bi durum olmadıgi surece kestirmeyin,kestirmek zorunda olduğunuz zamanda en uzun uç ile kestirin,bazilari direk 2 numara 3 numara falan yapiyor cunku sormadan

Bizim güneşi bi kere kestirdik ama psikolojisi bozuldu yalayınca direkt derisi geliyor diye ısırınca falan derisi soyuldu bi daha da yaptırmak ama çabuk uzamadı bizim ki sizin ki uzar belki de deneyin isterseniz.

nezsaka
nezsaka

78

Hiç önermem bizimki kafayı yedi uzasın diye çok uğraştım ben.

emnetass
emnetass

75

Arkadaşlar doğru söylemiş kısa kestirin bizim kediyi birkaç kere kısaca kestirdik tüy dökme zamanı iyi geldi yalayınca rahatsız da etmedi.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap