Sokaktan Sahiplenen Köpeğin Eve Uyumu

EvremErdem
EvremErdem

217 Puan

Merhabalar.sokaktan sahipleneceğimiz bir golden retriever ev ortamına adapte olabilir mi?yaşı yaklaşık 7-8 aylık.bir kaç haftadır gözlemliyorum aslında uyum sağlamış arkadaş edinmiş ve mahalle sakinleri mama su veriyorlar.
Birde evde 2 yaşında bir çocuğum var.acaba sahiplensek problem yaşarmıyız?hayvancağızı sosyal ortamından ayırdık diye üzülür mü?

1 CEVAP

smgbkrccc
smgbkrccc

12964

Öncelikle çocuğunuza zarar vereceğini düşünmüyorum, goldenlerin kendilerine has sakinliği var. Ev ortamında bakılabilir ama her gün dışarı çıkarılması lazım, enerjisini atması lazım, enerjisini atması için ev ortamı müsait değil. Bakkala markete giderken yanınızda götürebilirsiniz zaten, bir parka götürüp topla çok güzel oynayıp enerjisini atmasına yardımcı olabilirsiniz. Çocuğunuza da çok iyi bir arkadaş olacağından şüphem yok. Bir süre gözlemleyin bence dışarıda, belki çevredeki birinin bile olabilir . Veterinere götürüp muayene ettirin. Köpekleri kedileri zehirleyip ormana atan insanlıktan pek bir şey beklemiyorum. Zaten ya evden kaçmış ya da atılmış bir köpektir. Hatta ticaret için birisi alıp köpeği kullanabilir bile o kadar vicdansız ki insanlar. Eve almayı düşünmüyorsanız bile mutlaka kısırlaştırın devlet veterinerinde.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 443 Görüntüleme
  • 1 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79876 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR