Yavru Kedi Mantar

DogaM
DogaM

1045 Puan

İki sorum var:
1- İki kedim var. Biri yetişkin diğeri yavru. Yavru kedimde mantar var. Her gün betadin + mantar şampuanı + mantar kremiyle temizliyorum ve yetişkin kedimin mantar aşısı var. Yine de ikisinin birbirine temas etmesini engelliyorum. Ama yavru kedim sürekli yetişkin olanla uyumak ve oynamak istiyor, ona sürünmeye falan çalışıyor. İzin verirsem yetişkin kedime de bulaşır mı yoksa sorun olmaz mı?
2- Dediğim gibi her gün betadin + mantar şampuanı + mantar kremiyle temizliyorum. Birisi bana organik hindistan cevizi yağı da kullanabileceğimi söyledi. Sizce de işe yarar mı? Rutin yaptıklarıma ek olarak yapmalı mıyım?

1 CEVAP

Ahsenbb
Ahsenbb

9558

Kediniz yavru ve mantar çıkmasının nedeni bağışıklık sistemi düştükten sonra vücudunda olan mantar enfeksiyonunun enfekte olması.Bu kadar ürünü kullanmayın.İyi görünsede bunların hepsi ilaç.
Ben silver spray kullanıyordum ve 15 günde geçiyordu çok kediye yüklenmeyin cok önemli bir sorun değil tedavisi var.Yalayacağı bir yerdeyse sürdükten sonra bi süre kontrol etmenizi tavsiye ederim.Ayrıca doğal yöntemleride var.Sarı kantoron yağıda kullanabilirsiniz.
Ve diğer kedinizle temasta bulunmasa iyi olur.Bulaşabilir.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 472 Görüntüleme
  • 1 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.965 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR