Corona Virüsü Takviye Tavsiyesi

yaseminzcn
yaseminzcn

738 Puan

Merhaba, 3 gun once sağlığından şüphe etmedigim oglumu veterinere kisirlastirmak uzere götürdüm ama yapilan kan testinde bağışıklığı dusuk cikinca corona teati yapildi ve ne yazikki s5 fip ihtimali yüksek cikti. Gorunurde hic bir saglik sorunumuz yok, mama, su herseyini yer. İshal, kusma, ateş halsizlik vs yok. Kızgınlık doneinde sık sık böğürerek bağriyo, kisirlastirma yapamadi doktor bu yuzden sakinlestirici ve bagisiklik icin Lactoferon adinda bitkisel bir takviye verdi. Corona konusunda deneyimi olan varsa neler yapabileceğimi soyleyebilir mi? Onu kaybetmek istemiyorum:( gec olmadan ne gerekiyosa yapmak istiyorum


14 CEVAP

srplzngl
srplzngl

113865

duzenli bir sekilde (ayda bir ya da iki ayda bir) viyo kullanin bence. ozellikle kisirlastirmadan once viyo reinforces'i kur seklinde uygulayip, ameliyattan sonra recuperation kullanabilirsiniz.
ayrica spirulina gunluk kullanilabilecek inanilmaz bir bagisiklik destekleyici.
probiyotigi de ihmal etmeyin. yurt disindan alma ihtimaliniz varsa dr. mecola'nin urunlerini siddetle tavsiye ederim.
tabii genel beslenme de cok onemli. eger kuru mamayla besliyorsaniz diyetinizi bir gozden gecirin derim.
cok gecmis olsun

mmuratyilmazz
mmuratyilmazz

1172

benim kedim de aynı durumda. kısırlaştırma konusunda veterinerim sorun olabileceğini söyledi. konu sahibinin de izniyle, aynı durumda olup kedisini kısırlaştıran arkadaşlar da konuya yazabilirse çok iyi olur.

hantect
hantect

618

Öncelikle çok geçmiş olsun. İmuneks şurup kullanıyoruz biz bağışıklığı artırmak icin.

Gamzessven
Gamzessven

21488

Evet imuneksin kapsülü var içindeki tozu yoğurtla karıştırıyorum ben de. Bir de ayda bir zylexis iğnesi oluyoruz veterinerde. O da bağışıklığı bayağı toparlıyor. Viyo reinforces diye bir destekleyici de var ama kullanmadım araştırabilirsiniz. Özellikle mevsim geçişlerinde hastalığı engellemek için dönemlik olarak kullanılabilir. Diş apsesi veya basit bir grip bile coronayı aktifleştirebiliyor erkenden önleminizi almanız çok iyi olmuş

Gamzessven
Gamzessven

21488

Lactoferon da çok güzel

Gamzessven
Gamzessven

21488

Bence siz de buraya yazılan ürünleri araştırıp biraz bağışıklığını güçlendirerek tekrar operasyon öncesi gereken testleri yaptırıp bağışıklığı ne duruma gelmiş kontrol ettirin. Günlük imuneks-kefir karışımı veya lactoferon kullanın, aylık zylexis, mevsimlik viyoreinforces gibi bir programla destekleyicileri düzene sokmalıyız. Birçok yerde zerdeçalın da kedilere iyi geldiğini okudum. Kefir veya yoğurtla zerdeçal karışımı da denenebilir günlük olarak. Spirulinayı da şimdi duydum onu da araştıracağım.

srplzngl
srplzngl

113865

spirulinayi dikkatli secmek lazim. mumkunse %100 spirulina olsun.
dozaj da onemli, abartmamak gerek. gunde en fazla 500 mg. ben iki gunde bir 250mg veriyorum.

GULLUKAVAK
GULLUKAVAK

2092

Arkadaşlar bende minnoşumu kısırlaştırıcam henüz götürmedim vete bir ay daha bekliycem en azından biraz daha büyüsün diye bu dediğiniz takviyeleri bende kullansam sorun olurmu kedimde herhangi bir sağlık sorunu yok ama bağışıklık güçlendirmesi mantıklı geldi

srplzngl
srplzngl

113865

@gullukavak
kullanmadan once veterinerinize danisin mutlaka.

yaseminzcn
yaseminzcn

738

Herkese cok teşekkür ederim, sipirulinayi arastirdim, oldukca paydali olduğu yaziyor her yerde. Bunu mutlaka alicam, zylexis i de vetrinerimize sorucam, gerci o hic biseye gerek yok diyip duruyo Lactoferonden baska:/ kefiri marketlerden mi aliyorsunuz yoksa kendiniz mi yapiyorsunuz?

yaseminzcn
yaseminzcn

738

Sipirulina bi cok markanin var, ilk olarak solgar dikkatimi cekti ama ege Üniversitesinin de urettigi varmis, öneriniz var mi?

yaseminzcn
yaseminzcn

738

Peki spirulinayi hangi markaninkini kullandiginiz soyler misiniz?

srplzngl
srplzngl

113865

ben dr. mercola' nin markasina ait olan SpiruGreen'i kullaniyorum su anda ama bir dahaki sefere insan tuketimi icin uretilen toz formda spirulinalardan alacagim.


https://www.nutritionmagic.com/supplements/how-to-pick-the-best-spirulina-supplement/


bu linkteki markalara bakip turkiyede satisi olanlari inceleyebilirsiniz. tabii dikkat edin aroma vs. eklenenlerden satin almayin. tablet formu daha kullanisli olsa da hayvanlar icin uretilmeyen tabletlerin icerigi %100 spirulina olmuyor, bu yuzden toz versiyonlar daha garanti gibi geliyor bana.


mesela nutrex markasinin toz spirulinasi guzel geliyor kulaga. ben bir dahakine onu alabilirim.


fiyatlar pahali gozukse de cok ufak miktarlarda tuketildigi ve uzun sure taze kalabildigi goz onunde bulundurulunca oldukca makul aslinda.

srplzngl
srplzngl

113865

viyo'lari kullanabilirsiniz

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1763 Görüntüleme
  • 14 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80192 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR