Köpeğimi Barınağa Bırakmak İstemiyorum

MabelHera
MabelHera

267 Puan

Daha önce de yazmıştım 5 veya 6 yaşında olan sokaktan sahiplendiğimiz goldenımız var ve eve çiş yapma problemimiz vardı. 1 hafta öncesine kadar çözülmaş gibiydi ama 1 hafta önce bodruma gittim ve orda kaldım ve o esnada evde annem kardeşim rutin şekilde tuvalete çıkarırken çiş problemi artarak devam etmiş. Hatta üstüne üstlük eve ilk kez kaka yapmış. Annem de şimdi artık barınağa bırakıcağını söylüyo. 1 ay öhce bi aşısı yapılıcaktı bi türlü fırsat olmadı yaptıramadık acaba bi hastalık kapmış olabilir mi ? Veya geceleri hep benle uyurdu dev gibi olmasına rağmen acaba terkedilme psikolojiine girmiş olabilir mi ?? Lütfen yardım edin. Barınağa gitmesini istemiyorum. Ama şu sıralar aile içinde durumlar çok hareketli ve annemdi bunun stresiyle böyle bi karar almış.

3 CEVAP

Faytekin
Faytekin

11982

Hastalik kapma ihtimalini bilemeyecegim ama sizin uzun sure olmayisiniz onda strese sebep oldugu yuksek ihtimal ve bu yuzden bunlar olmus olabilir,ama ne olursa olsun bu yașdaki bi kopegi barinaga birakmayin,size o kadar alistikdan sonra barinakda uzuntuden biter o hayvan,barinak șartlari da malum zaten.

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Barınak sokaktan daha kötü. Sokağa bırakmak bile daha vicdanlı bir hareket olur. Bahçeli evi olan birine sahiplenirim istediği yere işesin

MabelHera
MabelHera

267

Veterinere gitmeye vaktim yok arayıp sorsam acaba yardımcı olabilir mi ? Bende stres olduğunu düşünüyorum çünkü geceleri benimle yatıyo demiştim ya gece yarısı kalkar yere yatardı ama dün gece beraber yattık hiç inmedi yataktan. Bütün gece yatakta dolaştı ama yanımdaydı. Veterineri aramalı mıyım ?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 527 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78305 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR