Kedimin Tüylerinde Kepeklenme Ve Aşırı Dokulme

tippaa
tippaa

861 Puan

Merhabalar kedim 1 yaşında. Bize 2 aylıkken geldiğinde mamasini ND tahilsiz olarak secmistik. Kısırlaştırma işleminden sonra Matisse kisirlastirilmis mamaya döndük. Tüy dökmesi her zaman vardı tabiki ama son iki üç aydır inanilmaz arttı ve kepeklenme var. Mamasini tekrar değiştirip ND kisirlastirilmisa geçtik 1 aydır. Ekstra yapabileceğim neler var bu sorun için? Maması dışında da yumurta peynir tavuk vs. yiyor. Çok fazla vermemeye çalışıyorum ama kokuyu alınca çıldırıyor resmen. Mesela o yiyecekleri istediğinde yerine ona daha iyi gelebilecek ne verebilirim? Yaş mama ile kuru mamasini karıştırıp versem sorun olur mu?


3 CEVAP

Ahsenbb
Ahsenbb

9558

N&d tüy konusunda çok başarılıdır.Tekrar döndüğünüz için kısa zamanda azalacaktır.Tavuk tüy dökümünü arttırır tavuk vermeyi kesebilirsiniz.Yaş mama alternatif olarak verilebilir.Gimcat,schesir verebilirsiniz.
Düzenli tararsanızda tüy dökmesinde azalma yaşarsınız.
Ama hala bu sorun devam ederse veterinere gitmeyi ihmal etmeyin başka bir problemi de olabilir kuzunun.
Ve unutmayın her kediye her mama iyi gelmeyebilir mama denemeleriniz sonucunda ve veterinerde birşey bulamazsa başka bir mamaya geçebilirsiniz.

gzdsbt
gzdsbt

68

Ben ve etrafımdaki bir çok arkadaşım pro plan kullanıyor tüy konusunda daha etkili gibi. Tabiki yine dökülme var ama başka mamaya göre daha azaldı diye söyleyen Arkadaşlarım var.Araştırın derim.

Sselin1
Sselin1

122024

Matisse mamanin tavuklusunu mu kullandiniz somonlusunu mu ? Fazla tavuk tuketimi bazi kedilere iyi gelmiyor. Ama arada sirada verdiginiz tavuk, yumurta peynirle ilgisi oldgunu sanmyorm.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 650 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.082 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR