Yeni Sahiplendiğim Kedi Çok Agresif

HKyr
HKyr

170 Puan

10 - 11 aylık bir kedi sahiplendim. Kedi yanına yaklaştırmıyor. Ev ahalisinden birini görünce az bir şey yaklaşalım tuhaf tuhaf sesler çıkarıyor. İlk yanına gidince dokunmamıza izin veriyor 5 sn sonra pati atıyor. Bizim olmadığımız odalarda yatıyor sadece. Geleli 1 gün oldu ne su içti ne mama yedi ne de tuvaletini yaptı. Kedimiz alışır mı bize? Bu durum geçer mi?

3 CEVAP

-Asil-
-Asil-

2083

1 gün tüm kediler için çok kısa alışma süresi zaten ilk geldiklerinde yiyip içmiyor tuvalete girmiyorlar onu zorlamayın bırakın önce ortamı tanısın güvenli hissetsin. Alışsa bile karakteristik olarak da sizinle fazla yakınlık kurmayabilir ilerleyen dönemlerde ama yine de ailenin gözdesi olmayı başarır:)

Gamzessven
Gamzessven

21488

Daha 1 gün olmuuuş sakin olun. Üstüne gitmeyin hatta hiç umursamayın. Önce ortama alışıyorlar. Mamasını kumunu bulunduğu odaya koyup yalnız bırakın. Yavaş yavaş önce o odaya,eşyalara alışsın sonra diğer odalar,siz şeklinde tüm evi öğrenir.

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Kesinlikle ustune gitmeyin, cok normal bir durum. Once eve alisir sonra mama yemeye baslar. Size alismasi da bir kac haftayi bulabilir.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 488 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR