Çam Peleti Kedi Kumu Kullanan Var Mı

HuriyeAysu
HuriyeAysu

5276 Puan

bir videoda görmüştüm çok dikkatimi çekti kullanan varmı tavsiye edermisiniz

4 CEVAP

srplzngl
srplzngl

113865

Ayrica arayisiniz dogal bir kum bulmaya yonelikse Bio Natura diye bir marka duydum yakin zamanda. Geri donusumden elde edilen kagitlarla yapiliyormus. Bi' goz atin isterseniz.
http://bionatura.com.tr/

Gamzessven
Gamzessven

21488

Ben bir ara kullandım aslında çok güzel. Bentonit gibi toz toz kokmuyor ferah bir havası var. Chancemaya markasının 3 çeşidi var. Silveri ince taneliydi ama topaklanmıyor o yüzden sevmedim. Premiumu da çok fazla top top olduğu için kedim sevmedi kalın geldi üstünü bile kapatmıyordu. En sonunda tuvaletine komple küstü. Biz de bentonite geri dönmek zorunda kaldık. Ama sevseydi kesin çam kullanırdım. Ben biraz da hızlı geçtim kum yiyordu yemesin diye. Siz geçişi yavaş yapın. Bentonit kumla karıştırın mutlaka. Bentonit oranını azalta azalta geçin

srplzngl
srplzngl

113865

biz kullaniyoruz ve memnunuz. kokuyu hapsetme konusunda yorum yapamayacagim cunku benim kedimin diskisi da idrari da kokmuyor. soyleyebilecegim tek sikinti az koyarsaniz idrar kabin dibinde birikip yapisabiliyor o yuzden kabi doldururuken eli korkak alistirmamakta fayda var.
bunlar disinda benim kedimin alismasi biraz zor oldu ama su anda bir sikintimiz yok. en sagliklisi pelet bence, bu yuzden tavsiye ederim.


bizim kullandigimizin taneleri bu sekilde:
https://bloggingpaws.com/wp-content/uploads/2017/06/Okocat-Natural-Wood-Clumping-Cat-Litter-18-lb-box-Chewy.com_-300x173.png

HuriyeAysu
HuriyeAysu

5276

çok teşekkür ederimm

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1037 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78293 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR