Üye Yaşı

Cansumuezza
Cansumuezza

23418 Puan

arkadaşlar son zamanlarda burda saçma sapan yorumlar/sorular görüyorum. zannediyorum ki üye olurken yaşlarını büyük gösteren çocuklar bunlar sizden ricam o cevaplara yada hesaplara tıklayarak şikayet sebebinizi yazarak şikayet etmeniz zaten petlebi hemen ilgilenip hesapları kapatıyor yada yorumları siliyor.

12 CEVAP

Musege
Musege

2124

Şurda yanlış hatırlamıyorsam 40 yaş üstüydü boş yapmaktan başka işi olmayan bi adam vardı şükür defolup gitti.
Yaştan ziyade kafa önemli. Çok enteresan tipler çıkıyor zaman zaman.
Abuk subuk sorularla cevapların biteceğini sanmıyorum. En basitinden mama konusu. Yaş maş dinlemeden hergün aynı soru soruluyor. İşin kötüsü aynı sorudan ilk sayfada bikaç tane oluyor. İki saniye ayırıp bakan yok. Bazısı hızını alamıyor hergün ayrı marka mamayı soruyor tek konu açıp sormak varken. Çocuk mu diye bakıyorum ben de ama her yaştan insan yapıyor.

Cansumuezza
Cansumuezza

23418

doğru söylüyorsunuz bedensel olarak 18 yaşını geçmiş ama beyin olarak 5 falan olanlarda çok burda. insanların her gün aynı soruyu sormalarından bende şikayetçiyim. şu kum nasıl bu mama nasıl bin kere soruldu googla yazınca petlebide çıkıyor zaten bi zahmet açıp okumuyorlar.

Cansumuezza
Cansumuezza

23418

zaten kayıt olurken 18 yaşından küçük doğum tarihi girilemiyor diye biliyorum buda sadece yetişkinler üye olabilir diye bişey var demek oluyor ama tam olarak emin değilim yanlış hatırlıyorda olabilirim. her neyse böyle bişey varsada yoksada önemli değil ben burada ciddi bir soru sorduğunda bir arkadaş o saçma yorumları görmekten rahatsızlık duyuyorum ve şikayet ediyorum. rahatsız olan diğer arkadaşlarımda şikayet butonunu kullansın diye bir hatırlatma yapmak istedim.

guineapigela
guineapigela

119533

Minnoskos ve ayse naz 1adinda bir diger kullaci cocukmus. Ne guzel iste. Hayvanlara duyarlilar. Bildikleri konularda cvp yaziyorlar tebrikler valla :) boyle gencler gorunce seviniyorum..

Luckysmom
Luckysmom

2936

Hem yaşlarını büyük gösteren dalga geçmeye gelmiş çocuklar var hem de yaşı büyük kafadan sakat tipler anladığım kadarıyla. @musege bahsettiğin olayı hatırlıyorum hatta ben şikayet etmiştim onu ben şikayet ettim diye soru başlığı açmış "beni şikayet eden kişi.." diye. Yok artık demiştim. Hesapları kapanınca yine açıp geliyolar bazıları çok ilginç gerçekten.


Çoğu kişi sorulara girip filtreden aratmıyo merak ettiği markanın arşivini. Hergün aynı sorular oluyo böyle olunca. Bildiğim bişi olsa da cevap veresim gelmiyo benim de açıkçası sürekli aynı sorular.

guineapigela
guineapigela

119533

Ama neden? Burda sadece yetiskinler uye olabilir diye bisey yokki.. Tabii kotu.niyetli yorumlari sikayet etmek lazim ama o yasin getirdigi cahillikle yapilan zararsiz yorumlar/sorulara da takmamak lazim

minnoskoss_123
minnoskoss_123

127658

Açıkçası ben 13 yaşındayım. Petlebiyi soru sormak, sipariş vermek için kullanıyorum. Arasıra cevabını bildiğim sorulara da cevap yazıyorum. Sorulan soruların cevabını bilmiyorsam yanlış yönlendirmemek için cevap yazmıyorum. Siteyi kullandığımı ailem biliyor. Üyeliğimi oluşturduğum zamandan beri şikayet gelmedi. Herkese saygılı davrandım. Profilimi incelerseniz zaten görebilirsiniz:)

guineapigela
guineapigela

119533

Rahatsizlik duyuluyorsa tabi gereken yapilmali ama bazende mazur gormek lazim. :))

minnoskoss_123
minnoskoss_123

127658

Teşekkürler güzel sözleriniz için:) Bu arada bir yanlışımız olursa lütfen söyleyin. Kimseyi yanlış yönlendirip bir canın hayatını mahvetmek istemeyiz. Kendimizi büyük gösterip siteye üye olduğumuz için de özür dileriz.

HuriyeAysu
HuriyeAysu

5276

ve de kum :)) hergün aynı soru hangi kum önerirsiniz

minnoskoss_123
minnoskoss_123

127658

Ben yanlış bilgi içeren şeyler görürsem zaten şikayet ediyorum. Öyle bir buton var çok şükür ki:D

minnoskoss_123
minnoskoss_123

127658

Son söylediklerim Ayşe Naz ve benim için geçerli tabii. Diğer böyle olan üyeleri tanımıyorum. Onlar hakkında ne birşey söyleyebilirim ne de onları savunabilirim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 673 Görüntüleme
  • 12 Cevap
  • 4 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80221 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR