Evde Yapılan Yemekler

smgbkrccc
smgbkrccc

12964 Puan

Merhaba. Evde kedime ödül olarak ona zarar vermeyecek ve sevebileceği mamalar yapmak istiyorum. Birkaç sitede çiğ tavuk, birkaç yerde pişirilmiş tavuğun daha iyi olduğunu okudum, bu yüzden bir siteye bağlı kalıp onu yapmak istemiyorum. Bir sitede okudum makarnaya bulyon katıp verin diyordu, diğer yerde bulyonun zararlı olduğu yazıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Sizin evde yaptığınız ve kedinizin sevdiği **********lar var mı, tariflerini yazabilir misiniz?

6 CEVAP

vildan27
vildan27

1880

benim kızım kuru mamadan başka bir şey yemiyor,sıvı tavuklu ödül mamasını çok seviyor diye tavuk haşlayıp verdim yemedi,haşlanmış tavuğu biraz suyundan katıp rondoda çektim yine yemedi,tek çeşit beslenmesin diye farklı içerikli mamalar alıyorum ama onların bazısını hiç yemiyor,veteriner kilosunun iyi olduğunu söyledi ama ben de evde kendim yapabileceğim tarifler arıyorum

Gamzessven
Gamzessven

21488

Makarna çok gereksiz bence karbonhidrat şeker deposu. Bulyon da etin kokusunu verir sadece bir faydası yok. Çiğ besleme çok ayrı bir şey. Öyle besleyenler kuru mama yedirmiyor ve belli bir süre donduruyorlar etleri. Siz kuru mamaya ek olarak ödül maması verecekseniz çiğ vermeyin.Kabak, havuç ve eti haşlayıp püre haline getirin.

Sselin1
Sselin1

122024

haftada bir sebze ve tavuk cigerini haşlayip suyu ile blenderdan gecirin saglikli bir ödül maması benim kediler bayiliyor.

Faytekin
Faytekin

11982

Pet Fooled belgeselini izlemeyen varsa izlesin derim,youtube de var Türkçe alt yazili olarak.

dumanmia
dumanmia

954

Aynen kuru mama ile beslenen bir kediye şimdi çiğ vermek iyi olmayacaktır sitede falan kaliteli ödül mamaları var tablet şeklinde olarak sıvı olarak çubuk olarak onlardan verin :)

smgbkrccc
smgbkrccc

12964

Ben kendime tavuk yaparken ona ayrı olarak küçük küçük dilimleyip suyun içinde haşlıyordum, biraz da havuç koyuyordum. Suyuyla birlikte veriyordum çok severek yiyordu ama bazı yerlerde haşlanmış tavuğunda zararlı olduğunu yazmışlar. Herkes başka bir şey diyor ne yapacağımı şaşırdım bende.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 358 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80221 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR