Kedi Maması Alırken 10 Kg Vs 1,5 Kg Mamalar

Arslan00
Arslan00

1286 Puan

Merhaba
Kedime mama alırken 10 KG lik paket alırsam aylık 50 lira tasarruf etmiş olacağım ve uzun süre kullancağım
Fakat 1.5 kg lik paketler halinde alırsam ayda 2 adet almam gerekecek ortalama ama taze taze paketi açmış olacağım
Sizce hangi yolu izlemeliyim.
Öneriniz düşünceniz nedir Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum

4 CEVAP

smgbkrccc
smgbkrccc

12964

10 kiloluk alıp kiloluk şekillerde buzdolabı poşetlerinin ya da kavanozların içine koyup sıkıca kapatırsanız daha çok tasarruf edersiniz, ben öyle yapıyordum şimdi 2 kg 2 kg alıyorum ama her ay sipariş et gelmesini bekle falan çok zor oluyor, bir de ha bitti ha bitecek derdi var, hep ay sonunda paramın ve kredi kartımın limiti bittiği zamana denk geliyor mama bitişi de bir hayli strese giriyorum. Bu ay başında çuvalla alıp rahat edeceğim en iyisi.


Bir kavonoz ayırın, küçük boylarda olsun haftalık mamasını koyacağın şekilde yani. Oraya koyun her hafta oradan mamasını yenilersiniz, daha kolaylık oluyor.
10 kiloyu da 1 kilo 1 kilo şeklinde buzdolabı poşetlerine koyup ağzını sıkıca bağlayın. 9 kiloyu büyük bir poşetin içine koyup Onur’a sıkıca bağlayın. (Bu sadece artı koruma için yapmak zorunda değilsin.)
Hep bir kilodan haftalık şekilde kavonoza koy, geri kalanı kapalı tut hep. Manalar bu şekilde hiç bayatlamıyor.

Arthur4
Arthur4

10382

Ben simgenin dediği gibi yaptım buzdolabı posetlerine bolusturdum eşit olacak şekilde iyice sıktım ağızlarını da onları da bidonlara kuydum ağızlarını kapatırken strec filmi kapağına sardım onu da sikica kapattım üzerine bi de bantladim :D hiç hava almıyor cikarttigimda da kıtır kıtır hala taze durumda oluyo


https://i.hizliresim.com/r5r2y1.jpg

minnoskoss_123
minnoskoss_123

127658

Ben açıkçası 10Kg alınmasından yanayım. Maması 1Kg’lik olunca hemen bitiyor. Hem sürekli almanız gerekiyor hemde daha maliyetli oluyor aylık toplam.

Cansumuezza
Cansumuezza

23418

eskiden bende öyle düşünüyordum ama bir fark olmuyor. zaten koca paketi ayırmadan her seferinde içinden alıp verirseniz bayatlar. böleceksiniz. ben 20 günde bir 110 liraya alıyordum mamayı 1.5 kg 10 kg paketin315 liraya aldım. bu gözardı edilemez bir fark bence hele siz 1 ayda 2 paket alıyormuşsunuz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 382 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78305 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR