Kısırlaştırma

Busenurozyurt
Busenurozyurt

4165 Puan

Kedimi 3 gün önce kısırlaştırdım. Veterinerimiz orada kalmasının daha sağlıklı olacağını ve antibiyotik kullanımının, pansumanının kolayca yapılacağını söylediğinden kedimizi orada bıraktık. Çok korkak bir hayvan kendisi. Çok korkmuş ve mama falan yemiyor, dün gece şırınga ile mama verilmiş çok üzüldük bu duruma. Her gün gidiyor görüyorum hatta almayı düşünüyoruz fakat dikişlerinde bir problem olacak diye korkuyoruz. Bu konuyla ilgili tecrübelerinizi söylerseniz çok sevineceğim.

5 CEVAP

HuriyeAysu
HuriyeAysu

5276

ben ameliyat sonrası hemen eve getirdim ve bakımını kendim yaptım genelde de veriyorlar zaten 3 gündür orda durmasının mantığını çözemedim ve ilk kez duyuyorum narkozdan ayılınca veriyorlar genelde dikişi için boyunluk yeterli bide baticon sürmelisin hergün furacin merhem sürmeni tavsiye ederim çok iyi geldi kedimin yarasına orda durmasını siz mi istediniz veteriner mi söyledi acaba ?

Busenurozyurt
Busenurozyurt

4165

Veteriner bir hafta orda kalması gerektiğini söyledi. İki gündür sargısı vardı üçüncü gün boyunluğa geçilmiş ve gerçekten çok korkmuş çok üzüldük hemen alacağız. Teşekkürler tavsiyeleriniz için

gozdeyilmaz
gozdeyilmaz

13299

Gerçekten hiç gereği yokken böyle bir şey söylemiş veteriner zaten boyunluk olduğu sürece asla ameliyatlı yerine dokunamıyor kaldı ki bir hafta ne gerek hiç anlamadım bizde kendine geldikten sonra eve getirmiştik direkt olarak yanlış anlamayın ama orada kaldığı sürece bir ödeme yapıyorsanız eğer veteriner büyük ihtimalle bunun için kalmalı demiştir sizi çok iyi anlıyorum şu an iyileşme sürecinde de yanında olmanız zaten onun için en iyisi umarım minik hemen iyileşir :)

Busenurozyurt
Busenurozyurt

4165

Hayır ücret almıyor kaldığı süre içerisinde. Bir sakınca görmemiştik kuzuyu öyle görene kadar. Umarım iyileşir kısa sürede, teşekkürler :)

HuriyeAysu
HuriyeAysu

5276

bence boyunluk taktırıp mutlaka eve getirin orda çok stres olur

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 463 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80068 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR