Yavru Köpeğim Sürekli Ağlıyor ? Çözüm Nedir ?

Frtsln
Frtsln

400 Puan

Arkadaşlar , 3 aylık bir köpek sahiplendim , ona evin içinde bir alan yaptım , yatak tuvalet pedi ve mamasının olduğu . Ancak sürekli ağlıyor , tuvalete dahi gitsem beni görmediği her saniye ağlıyor . Gece uyurkende ağlıyor . Hiç yalnız bırakamıyoruz , apartmandan atacaklar neredeyse ? Ne yapmalıyız yardım lütfen ?

2 CEVAP

ulasckan
ulasckan

184

zaman ilerledikçe geçiyor o ağlama. yanında ayrılma süresini uzun tutma. yavaş yavaş arttır. uyuduğunda falan bırak tek başına. alışır zamanla

Ayse_naz_G
Ayse_naz_G

118091

Neredeyse bütün yavru köpekler annelerinden ani bir şekilde ayrıldıkları için ağlar. Bu nedenle, ağlayan bir yavru köpeği sakinleştirmek için yapabileceğiniz en iyi şey ona annesinin yokluğunu hissettirmemektir.


İlk birkaç gece boyunca, yavru köpeğinize güven vermek için ona annesinin kokusunun olduğu bir giysi veya örtü vermek etkili bir yöntem olacaktır. Annesinin nerede olduğunu bilmediğimiz durumlar da olduğu için bunu yapmak her zaman mümkün değildir. Fakat eğer yapabiliyorsak, oldukça etkili bir yöntemdir.


Bir diğer yöntem ise yavru köpeğinizin yatağının altına veya yanına saniyelerin sesi duyulabilen bir saat koymaktır. Yavru köpek saatin sesini annesinin kalp atışlarıyla ilişkilendirecektir. Bu sayede ikiniz de güzel bir gece uykusu çekebilirsiniz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 609 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81827 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR