Kısırlaştırma

Merhaba Arkadaşlar
Kedimi kısırlaştırmak için bugün veterinerle konuştum. Süreç için ameliyat sonrası eğer istersem eve götürebileceğimi ve 2 günde bir antibiyotikleri için vete gitmrm gerektiğini ya da 5 gün klinikte kalmasınında olabileceğini söylediler. Ortam olarak klinikte daha uygun bir ortam hazırlıyoruz dediler hareket edeceği alan kısıtlı olduğu için daha iyi olur diye ekledi. Yani biraz daha klinikte kalmasının daha iyi olacağını tavsiye ettiler. Kısırlaştırma sonrası bakımı konusunda çok endişeliyim. Veterinerde kalsa daha iyi bakım sağlanır mı acaba diye düşünüyorum bir yandan da bu süreçte onun yanında olmamak benim için zor olacak aklım onda kalacak ve stres de yapabilirmiş ki onun için de ayrı zor olacak. Kafam biraz karışık anlayacağınız. Tavsiye ve deneyimlerinizi yazarsanız memnun olurum.

2 CEVAP

Busenurozyurt
Busenurozyurt

4165

Merhaba. Kedimi yeni kısırlaştırdım. Veterinerimiz orda kalacağını söyledi ve biz orada bıraktık. Bakım olarak evet güzel bakıyorlar eğer gerçekten güveniyorsanız veterinerinize sorun olmayacaktır fakat benim kedim çok korkak olduğundan dolayı çok strese girdi ve bundan dolayı hiçbir şey yemediğinden kedimi aldık oradan. Kedinizi siz daha iyi tanırsınız eğer bu tarz bir durumu varsa evde bakmalısınız daha sağlıklı olur. Bakımını siz de çok güzel yapabilirsiniz :)

Bizim tanıdığımız in kediside disiydi hatta evde erkek kardesi de vardı hiç zorluk cekmediler kedi bir gün orda kaldı sonra iyilesti

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 377 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80226 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR