Brit Premium Mama Nasıl?

bappatan
bappatan

11044 Puan

Arkadaşlar merhaba içeriğinde %32 tavuk eti (unu değil) varmış. Veteriner önerdi fakat hiç yorum bulamadım. Ne yaptıysam Brit care yemiyor (3 gün dokunmadı ve aç olduğunu miyavlayarak anlatmaya çalıştı bu sırada hiçbir şey vermedim. Karıştırsam da seçiyor.) açıkçası fiyat olarak da daha uygun. Bütün Britlerin menşei aynı siz ne düşünüyorsunuz?

10 CEVAP

bappatan
bappatan

11044

İç parazit veya enfeksiyonla alakası var. Veterinere sorabilirsiniz kedinin kanlı ishal olması mamayla alakalı değildir

MissClouseau
MissClouseau

1395

https://www.atlaspet.com.tr/urun-kategori/brit-premium/ şu adresten "Devamını Oku" ile içeriklere bakabilirsiniz. Yine çoğunluk et unu maalesef. Yaş mamalarında da yüksek oranda patates var karbonhidrat olarak. Ben yine içeriği "asla kediye vermem" görmüyorum, kesinlikle Whiskas'tan falan daha iyi. Ama, 1) Benim kedi de ilgilendiğim sokak kedileri de kuru mamalarını sevmedi. Biraz yiyorlar ama çoğunu bırakıyorlar. 2) Bence içeriği her gün aynı hayvanı besleyecek kadar güvenli/iyi değil.


Ayrıca çok iyi olsa da, kedilerin damak zevki işte... sevmeyince sevmiyorlar.

bappatan
bappatan

11044

Brit premium yiyor işte sorun orda ben de anlamadım hatta care ı premiumla karıştırınca premiumları seçerek yiyor. İnanılmaz pis kokuyor ama ne ishali kaldı ne de iştahsızlığı :( zaten haftada 2 kere ben özel mama yapıyorum ona (balkabağı+balık/tavuk/ciğer) gibi onları da çok seviyor. Herhalde premium versem sıkıntı olmayacak. Matisse den de bir numune alacağım onu yerse ona geçebilirim aralarında uçurum fark yok aslında kilo başına 3 lira oynuyor ...

bappatan
bappatan

11044

Bizde kanlı ishal yapmadı. Kanlı ishalin mamayla bir alakası yok yalnız yanlış biliyorlar.

smgbkrccc
smgbkrccc

12964

Neyle alakası var?

Sselin1
Sselin1

122024

Brit care yemediyse brit premium da yiyecegini sanmiyorm benm kedilerim ikisinide begenmedi brit premiumu hic yemediler hatta. Kotü bir mama degil ama butcenize uygunsa matisse brit premiumdan daha iyi bir mama. Daha uygun fiyatli dusunurseniz Golosiye bakabilirsiniz

Sselin1
Sselin1

122024

Aynen matissenin numunesini alin yemezse britle devam edersiniz. Hem balikli hem de tavuklu cesidini deneyin. Evde mama yapiyorsaniz da cok iyi firsatiniz oldukca hazirlayin zarari olmaz:)

smgbkrccc
smgbkrccc

12964

Bende bütçesi daha uygun diye onu alacaktım ama araştırma yaptım ve kullanan birkaç kişiye sordum, çoğu kedide kanlı ishal yapıyormuş ve iyi bir mama olarak değerlendirilmiyor. O yüzden brit care crazy kullanmaya başladım, kedim yiyor.
Eğer yemiyorsa matisse alın bence, daha güzel bir tercih. Kullananların çoğu memnun ve kaliteli bir mama.

nurefsangns
nurefsangns

794

Pardon
Kediniz üç gün aç kaldı hiçbir şey yemedi mi?

nurefsangns
nurefsangns

794

Hiçbir şey nasıl vermediniz Yani açlıktan ölebilir ?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 6751 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79764 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR