Tüy Dökülmesi

bappatan
bappatan

11044 Puan

Hepimiz biliyoruz ki tüy dökme bir raddeye kadar normal. Brit mama (kısır) kullanıyorum arkadaşlar Matisse e geçsem tüylerinde dökülme azalır mı? Balık yağı veriyorum su içimi fazlasıyla yerinde deri sağlığı için veterinerden bir vitamin de aldım günlük tarıyorum ama aşırı dökülme var. Mevsimsel midir yoksa mamada mı? İlla ND gibi markaları mı kullanmak gerekir? Kedim uzun tüylü bir kısır sarman.

7 CEVAP

Emir-Badem
Emir-Badem

2212

Benim kedimde sarman kisir ve bende brit care premium siparis ettim bu siteden yarin gelicek siparisim 8 kiloluk olandan beni simdi korkuttunuz fakat ben mamadan dolayi oldugunu dusunmuyorum mevsim aralarinda dokulmeler oluyor 1 aya kalmaz duzelir bence.

minnoskoss_123
minnoskoss_123

127658

Mamadan dolayı da tüy dökülmesi oluyor. Şahsen ben Brit Çare kullanmadım ama kullananlardan da iyi yorum alamadım. Matisse’ye geçmenizi öneririm.

bappatan
bappatan

11044

Açıkçası ND kullanıyorken dökülme olmuyordu ancak daha gazla ND kullanamam bütçem yetmiyor.

Sselin1
Sselin1

122024

Tavuklu mama kullaniyorsaniz bazi kedilerde tüy dökümüne sebep olabiliyor matisse balıklı mamaya bakabilirsiniz. Ama sadece mamadan kaynaklidir diyemeyiz tabi tük dökme zamani olabilir ben n&d kullaniyorum ama suan çok tüy döküyor mesela

Gamzessven
Gamzessven

21488

Mevsim geçişinden dolayı bir artış olmuş olabilir ama mamanın da etkisi büyük bence. Matisse mantıklı gibi duruyor

Melekyldrm
Melekyldrm

85

Batikon sürmek iyi geliyormuş

bappatan
bappatan

11044

Haftada 2 gün kendim mama hazırlıyorum (balkabağı+tavuk ya da yeşil kabak+kırmızı et) çok da kalitesiz bir mama değil verdiğim ama demek ki mevsim geçişi bu aylarda döküyor

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 527 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79853 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR