Sokak Kedilerime Hangi Mama Acill

KEedişleerime şuan obivan kitten veriyorum.herkesten farklı bir ses çıkıyor.benim bütçem kilosu 15 tl olacak şekilde.reflex falan nasıldır.aslında aro alacaktımda kiten maması yok lütfen yardım edinnnn.

7 CEVAP

güncel

Gamzessven
Gamzessven

21488

Burada genelde sokaktakiler için önerilen reflex ve enjoydur. İkisinin de renkli olanlarını daha çok seviyorlarmış diye söylenmişti yine burada. Soruların içinde aratarak ulaşabilirsiniz birçok yoruma

Amon
Amon

2102

Sokak kedileri için 15 kiloluk mamalar oluyor. Farklı farklı markaların var. Onlara bakabilirsiniz.

Amon
Amon

2102

Dr. Sacchi, Enjoy, Quik, Trendline gibi markaların bu şekilde mamaları var. İçerik olarak çok tatmin edici değiller ama sokaktakilere ,evdekilere aldığımız mamalardan alamıyoruz maalesef. Bu markaların 15 kiloluk fiyatları 99 ve 135 arası değişiyor.

çok sağolun hepiniz

Leyl003
Leyl003

2763

Ben en son reflex kitten 15 kg 135 tl civarı almıştım.. kediler bayılarak yiyor hatta bazen mahallemizdeki köpekler de onlara eşlik ediyor:))

Sselin1
Sselin1

122024

Eger kilosuna 15 lira verebilecekseniz kesinlikle Golosi mamayi onerirm 20 kilolugunu alabilirseniz kilosu 15 liraya geliyor. İçinde et olan ve kimyasal koruyucu icermeyen bir mama. Bu fiyata daha iyisini bulamazsiniz ama almadan once son kullanma tarihini sorun. ************ veya *********dan alabilirsiniz

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 479 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81914 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR