Kedi İle Uyku

Hasaru
Hasaru

1935 Puan

Merhabalar,
Kedim ile uyurken onun en ufak hareketi uykumu dağitiyor. Sanirim hala ben uyurken tirmalamasindan, isirmasindan korkuyorum. Bir iki kere burnumu isirdi. Bunu neden yapiyordur?

5 CEVAP

smgbkrccc
smgbkrccc

12964

Benimkide ısırıyordu küçükken bu huyundan vazgeçti ama arada yapıyor yine keyfine göre yani. İlk zamanlar bende diken üstünde gibi uyuyordum, çünkü beni uyandırmak için ellerimi burnumu ısırıyordu oyun oynayalım diye. Bende o her hareket ettiğinde uyanıyordum.
Artık alıştım sanırım üstümde tepinse bile uyanmıyorum. Belki ısırıyordur hala bilmiyorum :)) Sadece yüzünü yüzüme değdirdiği zaman kaşınarak uyanıyorum, onun haricinde uyanmam. Bana yatıya gelen arkadaşlarım gece oyun oynuyor çok ses oluyor nasıl uyuyorsun hiç uyanmadan diyor mesela ama duymuyorum ben, uykumda çok ağır değildir sese bağışıklık kazandım galiba. Sende alışırsın bir süre sonra.

Hasaru
Hasaru

1935

Teşekkür ederimm :)

gozdeyilmaz
gozdeyilmaz

13303

insan kesinlikle zamanla alışıyor bizimki de öyle ayaklarımızı tutmaya çalışıyor ya da gelip yüzümüze vuruyor falan ama bunu ilgi için yapıyorlar sıkıldıklarında biraz daha geçtiğinde gerçekten hiç yadırgamazsınız hatta ben bazen gece gelmediğinde falan üzülüyorum

Gamzessven
Gamzessven

21488

Isırması ve tırmalaması kedilerin tek yapabildiği şey. Yani sevgisini de öyle belli ediyor. Eğer kedi psikolojisi bozulup hırçın bir hale gelmediyse tüm ısırma ve tırmalaması yalnızca oyun için :) hele uyurken savunmasız bir anda zarar vermek amacıyla yapacağını hiç zannetmiyorum

Leyl003
Leyl003

2763

Isirmasi sizi uyandirmak ve de sizinle oyun oynamak..Inanın kedimin sabahları ayaklarımı ısırarak uyandırmasını özledim.. meğersem ne güzel bi duyguymuş :))

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 401 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80221 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR