Kedim Kaçacak Mı?

Hasaru
Hasaru

1935 Puan

Merhabalar,
Kedim henüz 4 aylık. Bu denli genç olmasından mı bilmiyorum, eve biri geldiği zaman karşılamak adına kapıyı açtığımızda fırlayıp üst kat komşumuzun ayakkabılığına saklanıyor.
Veya açık bir balkon bulduğunda hemen balkona çıkıyor. Yere oturup etrafı izliyor. Yani biz bulduğumuzda o şekilde görüyoruz. Kaçmak istese biz gelene kadar kaçardı diye düşünüyoruz. Gözümüz hep üstünde balkon açıkken kapılar falan kapalı oluyor ama fırlama bi şekilde fırsat buluyor.
*Sizce kedim kaçmaya mı çalışıyor?
*Balkon konusunda tedirgin olmalı mıyım

2 CEVAP

Leyl003
Leyl003

2763

Kedinizin evi keşfetme durumu bitince artık dışarı keşfetmek isteyecektir.. doğası gereği bu minnaklar çok meraklıdır.. Ben balkona çıkarmadım hiç ama arada bi apt nı gezmesine izin verdim.. amacı kaçmak değil her tarafı keşfetmek kendisine ait hissetmek.. siz yine de dikkat edin kendisini yaralayacak bi işe kalkışmasın ;)

-Asil-
-Asil-

2083

Bu çoğu kedide var kapının ardındakini merak etme :) Balkon konusunda dikkatli olmalısınız hatta uzaktan değil onu tutarak balkonda durun sinek görüp kendinden geçen canlılar sonuçta olası bir vakaya engel olmuş olursunuz ve daha dikkatli olun kapıları açmadan önce kontrol edin

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 565 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80264 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR