Mama Tercihi

gzdeylmaz529
gzdeylmaz529

1108 Puan

Merhaba arkadaşlar ben şu an felicia mama kullanıyorum ama başka bir mamaya geçeceğim (felicianın fiyatı uygun olduğundan almıştım şu an para biriktiriyorum nd gibi bir mama almayı düşünüyorum) kedim kısır erkek yaklaşık 1.5 yaşında ve hafif kilolu 4.5 kilo hangi markayı almalıyım ve nd önerirseniz hangi çeşidini alayım?

7 CEVAP

Gamzessven
Gamzessven

21488

Mutlaka kısır mama kullanın kedinizin kilosu yeterince normal. Nd nin kısır çeşidi sadece tavuklu var. Tavuklu kullanmak istemiyrsanız acana,orijen veya matisseye bakabilirsiniz onların kısır çeşitleri daha çok. Matisse en uygun fiyatlısı içlerinde. Tavuklu isterseniz ndden devam edebilirsiniz

Faytekin
Faytekin

11982

Bıldırcınlı cesidi de var ama sadece 1,5 kg var o da cok pahaliya geliyor,tavuk alerjisi yoksa ND kullanın,varsa arkadasin dedigi seceneklerden birini bakabilirsiniz,Farmina nin veterinerleri cok hareket etmeyen kediler için düşük tahıllı serisini öneriyor, tahilsiza gore içerigi daha düșük ve dengeli,zaten düșük tahıllının icinde de cok az miktarda bugday ve yulaf var,fiyat acisindan da daha uygun, iceriklerine bakarsaniz eger bu siteden bakmayin yanlis yazmislar burada.

gzdeylmaz529
gzdeylmaz529

1108

Çok teşekkürler bu arada sanırım yeni çıkmış ndnin ördekli ve kinoli kısır kedi maması var o nasıldır sizce?

minnoskoss_123
minnoskoss_123

127658

N&D ’nin sadece tavuklu ve bıldırcınlısı var diye biliyorum. Ben Matisse’nin Kısırlaştırılmış Mamasını alacağım kısırlaştırma operasyonundan sonra. Link: https://www.petlebi.com/kedi-urunleri/matisse-neutered-kisirlastirilmis-kedi-mamasi-10kg.html

Faytekin
Faytekin

11982

Kinoalı serisi veteriner maması diye geciyor sadece onlar satiyor ve o da 1,5 kg var sadece, özel durumlar larda rahatsizliklarda kullanilan mamalar onlar,kisirlastirilmis olarak bildircin ve tavuk cesidi var sadece.

dilekz
dilekz

3238

Kedinizin alerjisi yoksa ben de N&D kısırlaştırılmış kedi maması öneririm. Bir yıldır kullanıyoruz gayet memnunuz kedilerimle :)

gzdeylmaz529
gzdeylmaz529

1108

Çok teşekkürler büyük ihtimalle nd tavuklu ve narlı kisır kedi mamasi alırım

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 455 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81960 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR