Barf Diyeti Hakkında

Merhabalar, 13 kilo civarı 5 aylık köpekle birlikte yaşıyorum. Advance puppy somonlu kuru mama ile besleniyor, beslenme talimatına uygun miktarda veriyorum mamasını fakat buna rağmen evde kediler de olduğundan onların kakasını yiyor kum kabından kaçırarak. Bundan dolayı kuru mamanın besleyiciliği konusunda birtakım şüpheler oluştu kafamda ve orijen, acana vs. gibi mamaları alma gibi bi durumum yok açıkçası. Barf diyetini biraz araştırdım ve kafama yatmayan tek şey biraz maliyeti oldu açıkçası çünkü tavuklu bi diyet hazırlansa bile aylık 250 lira gibi bi paraya tekabül ediyor gibi görünüyor, barf diyeti kullanan arkadaşlar varsa eğer maliyet açısından biraz daha düşük olabilecek alternatif tarifler verirlerse çok sevinirim. Herkese iyi günler :)

2 CEVAP

Barf TR 10 kilo barf mamayı 159 TL'ye satıyor. Bir göz atın derim. Yapılış videosu da olduğundan bunun içinde ne var acaba, nerede yapılıyor bu mamalar gibi sorular da aklınızda dolaşmaz hem.

Evet dediğiniz siteyi gördüm, 20 kg 230 lira civarı bi paketleri de var sanırım ama bir ay için bile yeterli olmuyor ne yazık ki bu da hem öğrenci olmamdan hem de evde bir de kedi olduğundan beni biraz zorluyor, dediğiniz gibi yapım videosuna göz atabilirim, kendim yaparsam daha ucuza mal ederim belki, ilginiz için teşekkür ederim :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 432 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80920 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR