Kedi Kumu

zafer_guner
zafer_guner

303 Puan

Hangi kedi kumu en az toz yapan bilen var mı?

18 CEVAP

Gamzessven
Gamzessven

21488

Proline mı? Proline hayatımda gördüğüm en tozlu kum. Çocuk musun anlamadım sürekli ters yorumlar yazıp duruyorsun @minikboncuk. İnsanları yanlış yönlendiince ne geçiyor eline?
lindocat,sanicat,quik,akkum,proline hepsi de leş gibi kumlar. Pisipisi güzeldi artık o da bozdu topaklanmıyor. Signor gattoyu keşfettim ben de. ***********da 10 kgsu 20 tl. Taş gibi topaklanıyor ve tozuttuğunu da görmedim deneyebilirsiniz

batinaydogan1
batinaydogan1

117660

Signor Gatto bulabilirseniz deneyin derim ben memnunum.

Deliladilan
Deliladilan

13477

gönül rahatlığıyla söylüyorum Reflex aktif karbonlu. ne koku var ne tozutma, ki geçen fırsatım olmadı 2-3 gün temizlemedim hala sıfır koku.

Deliladilan
Deliladilan

13477

topaklanması da gayet güzel ever clean'le eşdeğerde benim gözümde.

cansucelik07
cansucelik07

2597

Diğer kedi kumu sorusunda yazdığım gibi sanicat sabunlu kum. Ama topaklama konusunda bişey diyemem. Ama kokuyu çok iyi hapsediyo. Normal toparlanan kum ile karıştırarsanız süper olur.

Derin_sila
Derin_sila

844

Mırmır net diyorum pişman olmassın ben çok aradım en sevdiğim asla kokmuyor

Minikboncuk
Minikboncuk

680

Pro line veya lindocat

van cat güzel

CatBarney
CatBarney

361

Metro da kendi markası olan "aro" kedi kumu var ben çok memnunum fiyatı da epey uygun.Denemeni tavsiye ederim.

zafer_guner
zafer_guner

303

Reflex iyiydi ama 10 kilo kilo değil. Kutum tasarım ve oldukça büyük. Pro line çok kötüydü.Pisi pisi aşırı toz yaptı hiç sevmedim. Lindocat kullanıyorum şu sıra topaklanması iyi. Tozutmuyor. Signor Gatto ve Van Cat’i henüz denemedim.

ever clean extra strenght

pinarcaya
pinarcaya

19123

Tigerino canada

Minnakpatipuki
Minnakpatipuki

14052

Benim toza alerjim var. Suan kum kabi odamda duruyor ona ragmen rahatsiz olmuyorum. Hapsuruk krizlerine girmiyorum gözlerimden yaşlar akmiyor. Bi ara akkum kulaniyordum. Balkonda temizlememe ragmen tıkanıyordum resmen. Proline ın portakallisini ve pudralisinı kullandım berbatti tozutma acisindan ama Parfümsüz proline baya iyi. Acik kum kabi kullaniyoruz ona ragmen kazdigi zaman tozutma yok şuan. Iki gunde bir kumu balkonda temizliyorum topaklananlari aldıktan sonra bir sure kumu karistiriyorum ki içe hapsolan koku varsa ciksin diye. Biraz karistirip bes dk kadar havalandirip iceri aliyorum. Karistirirken bile beni rahatsiz etmiyor. Karistirinca kumun icindeki tozlarda gidiyor kokuda. Ayrıca kokuyu iyi tutan bir kum kedim kakasini gomdukten sonra kokmuyor bile. Kum kabini görmeyen bi insan odamda kediyle yaşadığımı anlamaz. Odamda kum kokusu yok. Ki tozutan bir kum olsa kumun kokusu ve tozu içeri girince hissediliyor ve beni öksürtüyor.

BalliBadem
BalliBadem

121963

Ben eskiden garden mix kullanıyordum 0 toz

ddevrim
ddevrim

1302

bio kitty

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 912 Görüntüleme
  • 18 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80118 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR