Orijen Mama

Gonul10
Gonul10

894 Puan

Arkadaşlar,bir aydır kedime orijen siz fish yediriyorum, çok canlandı kedim ama bizi uyumuyor, enerji tavan.N&D yerken de enerjikti ama bu derece oyun isteyip hırçınlık yapıp bağırıp durmuyordu.Resmen sövüyor.Tüy de döktü bu ay.Çok kararsız kaldım,N&,D ye geri mi dönsem bilemedim?Fikirlerinizi alabilir miyim.Bu arada kovalamaca ve saklambaç gibi bilimum oyunlar oynuyoruz zaten.Enerjisi bitmiyor.Kısır erkek kedi.bir yaşında.

5 CEVAP

Tikos
Tikos

1504

Bence mamayla bir ilgisi yoktur zaten havalarda isiniyor mevsim gecislerinde tuy dokumu normaldir orijen harika bir mama bence birakmayin

Sselin1
Sselin1

122024

Acana mamayi da deneyebilirsiniz onun protein orani daha az. Balikli mama agir gelmis tüy dökümü yapmis olabilir yada mevsimden dolayi da olabilir. bu aralar kediler cok tüy döküyor. Acananin tavuklu-göl balikli ya da kuzulu mamasina bakabilirsiniz

Musege
Musege

2124

Aynı şeyi ben de yaşadım. Bizimki de kısır 1 yaşında. Orijen yiyince fazla hareketleniyor bir noktadan sonra da insanı darlıyordu. Mama kaynaklıdır muhtemelen. Şimdi elimde hala biraz orjien kaldı ama ND ile karışık veriyorum. Biraz daha durulmuş gibi.

zuhall
zuhall

10265

Kisir bi kediniz var. Mumkun oldugunca hoplayip ziplamasi onun icin cok cok daha iyi. Hareketli ve kilosu fazla olmazsa uriner sistem problemi gorulme riski oldukca azalir.

Mamanın enerji seviyesi kısır bir kediye göre fazla olabilir veterinerinize danışın veya internetten biraz araştırın derim belki tek siz yaşamıyorsunuzdur bu durumu :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 527 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80266 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR