Evde bakılıyor olsa ikinci kedi almak çok güzel olur hem arkadaş olurlar derdim ancak evdekiler istemiyor demişsin. Tabii ki ilgiye ihtiyacı var, koca gün çatıya çıkıp sizi bekleyemez. Ama keşke kediyle dostluk kurmadan önce bu gibi şeyleri göz önünde bulundurarak eve getirseydiniz, bütün sorunlar burada başlıyor zaten. Sizi kınamak için yazmıyoruz. İnşallah yüzü gibi güzel yuvası olur. Sahiplendirirken lütfen insanları iyi seçin, bir sürü şey duyuyoruz. Takip şartı isteyin, istediğinizde fotoğrafını atabilsin, görmek istediğinizde göstersin.
cevap; kızgınlığa girdi
Şaka mı gerçekten bu olayın içinde değiliz tabii ki ama her şeyi anlayabiliyoruz sabah çiftleştirmek istediğiniz kedi bir anda mı çatıya çıktı sanki gerçek durum fazlasıyla açık öpüp koklamakla o kediyi sevmiş olmuyorsunuz. Baktınız çiftleştiremiyorsunuz kısırlaştırmakta işinize gelmiyor hooop sahiplendireyim en büyük zararı bu şekilde vermiş oluyorsunuz ama farkında değilsiniz. Öncelikle madem hastalık kapabileceği bir alan neden oraya girişine izin veriyorsunuz kapı sürgü tel vb. şeylerle kapatabilirsiniz.
12 saat çalışıyorum evdekiler bakmıyor ve çatı katına gidip orda oturuyor beni özleyince eve gelip bakıp geri gidiyormuş ben eve gelince zaten gece beraber uyuyoruz çatıda hastalık kapar diye korkuyorum hasta olup göz göre göre elimde erimesini istemiyorum.
Az önce eş arıyordunuz? Ne oldu şimdi?
Sabah eş aramıyor muydunuz siz ya?
Bence de ciddi bir şekilde düşünün. İlla sahiplendirmek isterseniz her yere ilan verin, burada, facebookta, instagramda. Ama maalesef cins veya yavru kediler daha çok ilgi görüyor. Umarım güzel bir yuvası olur.
Sanki ben ısrarla vermek istiyorum bende istemem vermek ama olayın içinde olmadığınız için ön yargınıza yenilmeyin her gece beraber öpüp kokladıgım bu güzelliği bende vermek istemem ama o beni hak etmiyor daha çok ilgiye ihtiyacı var
Haddinizi bilin ben sizin mahalleden arkadaşınız değilim tanımadığınız birisine karşı direkt adını hitap edemezsiniz ayrıca ne demek boş yapmak sizin yaptığınız vicdansızlığı umursamazlığı söylüyorum ben. Düzgün bir şekilde sahiplendirme ilanı açsaydınız bunları duymazdınız.
Bakamicagim durumlar olduğu için sahiplendirmek istiyorum
Neden bakamayacaksınız? Açar mısınız? Merakımdan soruyorum. Belki çözülebilecek birşeydir.
Ne desem bilemedim. Ama bunu bir düşünün. Ciddi bir şekilde hem de.
Gözde sahipleneceksen kısırlaştırırım masraftan kaçtığım yok bilmediğin şeyler var boş yapıyorsun şuan
Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.
Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:
Yeni Soru Sor