Kedim Mama Harici Ne Yiyebilir

kedi_sever123
kedi_sever123

4789 Puan

kedim mama haricinde ne yiyebilir

12 CEVAP

berfinkyaa
berfinkyaa

636

Ciger verebilirsin kilo almasinida saglar benim yedim ekmek yemeyi cok seviyor o yüzden et suyu kaynatip ekmekle veriyoruz

suzan
suzan

2762

ciğeri biz de veriyoruz :) çok seviyorlar

suzan
suzan

2762

ama ıslak mama da yeterli olacaktır ki sen zaten kullanıyordun galiba
öyle hatırlıyorum :)

Nemesis
Nemesis

574

Oranini iyi ayarlayarak ciğer ya da balık verebilirsin. Ek besinler bilindiği üzere kedilerde karaciğer yağlanmasi yapıyor. Mümkün oldukça mama disina çıkma alacağı tüm vitemin ve mineraller mamasinin içinde çünkü.

suzan
suzan

2762

*********.com daki mamaya hayır diyen kedi görmedin patkam da kullanıyor :) bonacibo ya da micho kullanabilirsin bizimki de daha doğrusu bizimkiler de mama yemiyordu şimdi şişmanladılar :) bir dene istersen.

grsymerve
grsymerve

724

bugün veterinere götürdük kızımızı herseyi yemeye calısıyor dedim vet'de mamasından baska birsey vermeyin dedi, tüyleri daha az dökülür, daha sağlıklı olur, agzı kokmaz,diştaşı olusmaz,dıskısı kokmaz dedi. artık hicbisey vermiyeceğim sanırım. sabahları peynir yiyordu bazen yogurt ne bilim et yaptıgımızda biraz veriyorduk sanırım vermiyeceğim artık. zaten bir türlü anlamadım ben bu kedilerin beslenmesini.

patkam
patkam

115790

ciğeri nasıl alıyorsunuz? kasaptan mı? çiğ mi veriyorsunuz? anlamadım....

kreator88
kreator88

28

15 günde bir balık verebilirsin

Cinar
Cinar

2708

Benimki mama hariç herşeyi yiyor. Mama denemediğim marka kalmadı. Yemeklere karıştırmak, aç bırakmak fayda vermiyor. En sonunda pes ettik sofraya bizimler oturup normal yemekleri yiyip gidiyor. SAğlıksız biliyorum ama herşeyi denedik olmadı.

suzan
suzan

2762

kedilere inek sütü verilmez! bu yanlış bir bilgi karaciğer yağlanması gibi sağlık sorunlarına yol açıyor çünkü bünyeleri buna alışık değil. kediler doğada süt içmez!.. iki haftada bir veya 10 günde bir ciğer ve illa ki süt vermek istersen haftada bir verebilirsin o da ılık (oda sıcaklığında) olmalı ve üçte biri su olmalı.

cilekgd
cilekgd

309

yoğurt verebilisin

Gulse5
Gulse5

505

balık verebilirsin ama eğer balık verirsen üstüne sakın yoğurt verme zehirlenebilir bu insanlar içinde geçerli bol bol süt verebilirsin çünkü içini ferahlatır soğuk süt verirsen daha iyi olur ama çok soğuk verme ve su ver hem bnu yaparsan tualetleri olduğundan daha az kokar ve kedi ödülleri var bu sitede onların tatları kediler için güzel oluyor ve kedine ciğer verebilirsin ama bunu sürek öğün olarak verme et hayvanları vahşileştireebiliyor gerçekten :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 2383 Görüntüleme
  • 12 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79822 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR